MENÜ

Mehmet Ekici geri dönüyor!

Uzun süren sakatlığının ardından bugünkü Akhisar maçıyla beraber sahalara dönmesi beklenen Mehmet Ekici, Trabzonspor'un en büyük kozlarından biri olacak. Yıldız futbolcu, “Sahada olmayı çok özledim” sözleriyle hazır olduğunu da gözler önüne serdi.

Mehmet Ekici geri dönüyor!

Trabzonspor’da transfer hareketliliğiyle kadro kalitesi yükselirken, bir başka katkı da takıma tekrar dönen isimlerden olacak. Dönüşü dört gözle beklenen Mehmet Ekici, bugünkü Akhisar Belediyespor mücadelesiyle formasına kavuşuyor. Önce Avrupa’daki Rabotnicki rövanşı, ardından Süper Lig’deki Bursaspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında sakatlığı sebebiyle takımındaki yerini alamayan Trabzonspor’un yıldızı, tekrar Şota’nın en büyük kozu olacak.

‘Tribünde olmak zor’

Bir futbolcu için en zor yeşin takımı sahada mücadele ederken onu tribünden izlemek olduğunu belirten Bordo-Mavili ekibin beyni, özellikle Avni Aker atmosferini çok özlediğini belirtti.

Mehmet Ekici, taraftarlara 3 maçta 3 galibiyet armağan edip başarılarının bir tesadüf olmadığını göstereceklerini ileri sürdü ve şöyle devam etti: “Ödem sebebiyle tedavi sürem uzamıştı. Kulübün sağlık ekibi çok özverili çalıştı, şimdi hazırım. Bir futbolcu için maç oynamak çok önemli. Ancak sahada olarak form tutabiliyorsunuz. Eğer hocam görev verirse, ben de oynamak istiyorum... Önemli oyuncuları kadromuza kattık. Büyük hedeflerimiz var ve bunlardan en önemlisi ligde şampiyon olmak. Ligde her maça final gözüyle bakmamız gerekiyor.”

Mehmet Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ