MENÜ

İşte Douglas transferinin perde arkası

Marin, Cavanda ve Bourceanu devreye girdi ve Dogulas'ın kaygılarını giderdi. Bu sayede peşin para sorunu aşıldı.

İşte Douglas transferinin perde arkası

Trabzonspor'un kente getirdiği Douglas Franco önceki gün Sportif Direktör Süleyman Hurma'dan ücretini peşin olarak talep etti.

Bu istek karşısında şaşıran Hurma, "Sana Trabzonspor'u nasıl anlattılar bilmiyorum ama burada kimsenin ücretini peşin vermeyiz" dedi.

Tıkanma noktasına gelen görüşmeler sonucunda otelde dinlenmeye geçen Douglas, burada Trabzonsporlu Marin, Cavanda ve Bourceanu ile sohbet etti. Yabancıların anlattıklarıyla tereddütleri ortadan kalkan Hollandalı futbolcuyu Hurma, yıllık 1 milyon 550 bin Euro'dan üç yıllık sözleşme için ikna etti.

Ardından Rus kulübüyle eşit taksitlerde ödeme şartıyla bonservis bedeli için 1.5 milyon Euro için anlaşan Hurma, Trabzon'da 8. transferine imza attı.

HOLLANDA DEVŞİRMİŞTİ

Trabzonspor'un transferi Douglas, Twente döneminde Hollanda Milli Takımı yetkililerini de etkilemişti.

Brezilya asıllı stoperin milli takımda oynayabilmesi için vatandaşlık alan Douglas'a FIFA'dan izin gecikince Hollanda başka alternatiflere yöneldi. Daha sonra Rusya'ya transfer olan 1.92'lik savunmacının bu sebeple Hollanda vatandaşlığı da bulunuyor.

Douglas Franco Teixeira, 3 yıllık imza atarken her sezon 1 milyon 550 bin Euro garanti ücret alacak. İlk sezon maç başına 5 bin Euro ödenecek 1,92'lik stoper, sonraki iki sezonda 7 bin 500 Euro alacak.

(Sabah)

Haberin Devamı
YORUM YAZ