MENÜ

Fenerbahçe'de Eduardo bombası

Shakhtar'da forma giyen Brezilya asıllı Hırvat oyuncu, dün ailesiyle birlikte İstanbul'a geldi. Ardından ise tüm gözler, Van Persie ve Fernandao'nun yanına üçüncü bir forvet arayan Fenerbahçe'ye çevrildi.

Fenerbahçe'de Eduardo bombası

Yeni sezona büyük hedeflerle başlayan Fenerbahçe, transferde ayağını son ana kadar gazdan çekmiyor... Son olarak, Liverpool’dan, Lazar Markovic’i kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler’in, forvet hattı için de Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’te forma giyen Eduardo’yu gündemine aldığı öne sürülmüştü.

Brezilya asıllı Hırvat oyuncunun, dün sosyal paylaşım sitesi Instagram’daki hesabına İstanbul’dan bir fotoğraf koydu. Ailesiyle birlikte İstanbul’a gelen tecrübeli futbolcu, çocuklarının bir fotoğrafını takipçileriyle paylaşırken, bu ani ziyareti kafalarda soru işaretleri bıraktı. Hücum hattında Robin van Persie ve Fernandao’yu bulunduran Kanarya’da teknik direktör Vitor Pereira’nın, bu iki isimden birinin yokluğunda alternatif bir isim aradığı konuşuluyordu.

Henüz ses yok

İşte bu doğrultuda Eduardo’nun gündeme geldiği ve 32 yaşındaki oyuncunun, Sarı-Lacivertli yöneticilerle görüşme yapacağı öne sürüldü. Bu sezon başında Brezilya ekibi Flamengo’dan, daha önce formasını giydiği Shakhtar’a dönen Hırvat yıldız, oynadığı 10 maçta rakip filelere 4 gol atmıştı. Konuyla ilgili Fenerbahçe cephesinden bir açıklama yapılmazken, transferin bitimine 2 gün kala bu konunun netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ