MENÜ

Chelsea 1-2 Crystal Palace

Cheslea, İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında evinde Crystal Palace'a karşı kaybetti. Bu mücadeleyi İngiltere temsilcimiz Edip Adanır yerinden takip etti.

Chelsea 1-2 Crystal Palace

Cheslea, İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında evinde Crystal Palace'a karşı kaybetti. Bu mücadeleyi İngiltere temsilcimiz Edip Adanır yerinden takip etti.

***********************************************************

Crystel Palace oyuncusu Bolasie'nin babası hafta arasında vefaat etmesine rağmen ısrarla oynamak istedi ve Alan Pardew oyuncusunun babasının vasiyetini yerine getirdi. Bolasie, yedekler arasında bugün. Bu nedenle Palace oyuncuları siyah bant taktılar.

Chelsea, Mourinho önderliğinde Premier Lig'de evinde sadece 1 maç kaybetti bugüne kadar. 100ncü maçına çıkıyor. Bugün Terry cezalı, Oscar ve Moses'in sakatlığı devam ediyor.

Palace, puan almak için katı defans yapmıyor. 4-5-1 gibi oynuyorlar...

19'uncu dakikada Pedro soluyla vurdu, top üstten auta gitti. Gol yok fakat çok süratli bir maç oluyor. 29'uncu dakikada Zaha'nın asistinde Cabaye müsait durumda topu Courtois'ya nişanladı. Bu atak ilk 20 dakikanın en önemli gol pozisyonuydu.

41'inci dakikada önce Costa, ardından Fabregas vurdu. McCarthy iki şutu da çeldi. İlk yarıda Chelsea'nin ve maçın en önemli gol pozisyonuydu.

Palace cesur oynadı ilk yarıda. Takım halinde önce Chelsea'yi durdurdu, ardından kontrataklarla rakibinin üzerine gitti, gol pozisyonuna girdi. Chelsea, pozisyon almada daha üstündü ve top Chelsea'de daha fazla kaldı. Costa, ilk yarıda etkili olamadı. Bir gol pozisyonuna girebildiler. Pedro'nun ilk yarıda bir şutu vardı

İlk yarıda Stamford Bridge'de gol olmadı.

50'nci dakikada Coste ceza sahasında Delaney tarafından düşürüldü. Hakem Craig Pawson, "devam" dedi. Oyun hızlandı, Sakho soldan çizgiye indi, ortasını defans uzaklaştırdı.

63'üncü dakikada Costa'nın getirdiği topta son vuran Pedro oldu ama netice yok... Chelsea, ilk yarıya göre daha iyi oynuyor.

Stamford Bridge'de şok! Crystal Palace önde...

Sol taraftan Bolasie, çizgiye indi. Bolasie'nin yerden ortasına Sako vurdu ve Palace'ı 1-0 öne geçirdi.

Falcao eşitledi

79ncu dakikada sağ taraftan Fabregas ortaladı, Falcao kafayı vurdu ve durum 1-1'e geldi.

Art arda goller!

81'inci dakikada Sakho ortaladı, Bolasie kesti, Ward kafayı vurdu ve Palace 2-1 öne geçti.

Oynadığı futbolla Palace bugün buradan puan alamasaydı yazık olurdu. Oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmediler. Chelsea defansını zor durumda bıraktılar. Chelsea'nin beraberlik golünden sonra arka arkaya gollük pozisyon buldular. Bir puan için kapanmadılar. Chelsea'nin üzerine gittiler ve golü buldular.

90 dakikanın bittiğini işaret eden düdük çaldı ve Mourinho, 100ncü maçında Stamford Bridge'de kaybetti.

Edip Adanır / Londra

Takım kadroları

Chelsea: Courtois, İvanovic, Zouma, Cahill, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Pedro, Willian, Hazard, Diego Costa

Yedekler: Begovic, Baba, Falcao, Mikel, Nunes, Remy, Loftus

Crystal Palace: McCarthy, Ward, Dann, Delaney, Soure, McArthur, Cabaye, Puncheon, Sako, Zaha, Wickham,

Yedekler: Mariappa, Bolasie, Hennessey, Le Chung-Yong, Gayle, Mutch, Ledley

Haberin Devamı
YORUM YAZ