MENÜ

Bursaspor, Faty ile imzalıyor

Bursaspor'un son transferi Belçika'nın Standart Liege takımında forma giyecek Ricardo Faty olacak.

Bursaspor, Faty ile imzalıyor

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'ye, Belluschi'nin ise Meksika'nın Carul Aruz takımı gitmesi nedeniyle ön liberoda sıkıntı yaşayan Bursaspor'un 17'nci ve son transferi Belçika'nın Standart Liege takımında forma giyecek Ricardo Faty olacak.

Menajeriyle birlikte İstanbul'a gelip Bursaspor'un cumartesi akşamı 2-1 mağlu olduğu Medipol Başakspor karşılaşmasını izleyen Senagalli oyuncunun yeşil beyazlı yöneticilerle her konuda anlaştığı bildirildi.
Bursa Acıbadem Hastanesi'nde yarın sabah genel sağlık kontrolünden geçirilecek olan Ricardo Faty'nin öğleden sonra Özlüce Tesisleri'nde düzenlenecek törenle Bursaspor'la sözleşme imzalayabileceği açıklandı.

Transferde son gün

Bu arada Türkiye Ligleri'nde transfer sezonu yarın sona erecek. Yeşil beyazlı kulüp, Arnavut futbolcu Sedat Berisha'nın sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak fesh etti. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın yeni sezon kadrosunda düşünmediği isimler arasında yer alan Traore, Ozan İpek ve Aydın Karabulut ile ilgi son kararın yarın verileceği öğrenildi. Yeşil beyazlı yöneticiler, Furkan Soyalp'in büyük bir ihtimalle İnegölspor'a kiralık olarak verileceğini belirttiler.

Bölükbaşı: Aksayan yönlerimiz olursa Ocak'ta transfer yaparız

"Bursaspor'da transfer bitmez" diyen Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, transfer konusunda şunları söyledi:

"Aksayan yönlerimiz olursa ocak ayında yine takviyeler yapacağız. Transferlerimizin hepsi teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'ın raporları doğrultusunda gerçekleşti. Yeni transferlerin uyum süreci söz konusu. İyi takım olmamız için adaptasyon sürecini çabuk atlatmamız gerekiyor. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan, beni Ertuğrul Ersoy konusunda aradı. Ertuğrul'u 1 yıllığına bedelsiz olarak Çaykur Rizespor'a kiralık olarak verdik. Ayrıca Kardemir Karabükspor'a da Oğuz Han Aynaoğlu'nu verdik. O da 1 yıllık kiralık olarak oynayacak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ