MENÜ

Şota'dan şampiyonluk mesajı

Son olarak Marko Marin ve Douglas transferleriyle takımdaki eksiklerin birer birer giderilmesi, teknik direktör Şota'yı kelimenin tam anlamıyla mest etti. Trabzonspor'un hocası, “Son dönemlerin en iyi kadrosuna sahibiz. Eğer kentin desteğini de alırsak şampiyonluk yürüyüşü başladı demektir” mesajını gönderdi.

Şota'dan şampiyonluk mesajı

Trabzonspor, transferde yine önemli adımlar attı ama belki de ilk kez renklerine bağladığı oyuncuların tamamından katkı, kamuoyundan da olumlu geri dönüşler aldı.

Transferin bitmesine kısa bir süre kala Marko Marin ve Douglas gibi 2 önemli oyuncuyla kadrosunu daha da güçlendiren Bordo-Mavililer, artık geleceğe çok daha umutlu bakıyor. Sezonu Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleriyle açan Karadeniz ekibinde teknik direktör Şota da hedefini en yükseğe koymuş durumda.

‘Anlatmakla olmuyor’

Yönetimin ve sportif direktör Süleyman Hurma’nın bu dönemde çok büyük çabalarla çok iyi bir takım kurulmasında büyük rol oynadığını belirten Bordo-Mavililer’in teknik direktörü, “Son dönemlerin belki de en kaliteli kadrosuna sahibiz. Eğer bir de kentin desteğini arkamıza alırsak o zaman şampiyonluk yürüyüşü başladı demektir. Burada da bize görev düşüyor. Herkes elinden geleni değil, bazen fazlasını yapmak zorunda. Bu şehir takımına kırgınsa o arayı da düzeltecek unsur biziz. Ben ne biliyorsam, ne hatırlıyorsam eski günlere dair anlatıyorum. Anlatmakla bir yere kadar oluyor ama. Eğer kent uyanır ve takıma destek olursa o zaman ne dediğimi takımdaki oyuncular da daha iyi anlayacak” sözleriyle camianın heyecanına heyecan kattı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ