MENÜ

Samuel Holmen: Favori biziz

Torku Konyaspor'un yeni transferi Samuel Holmen, Galatasaray maçında favori tarafın kendileri olduğunu söyledi. İsveçli oyuncu, “Rakibimize karşı iyi oynayıp kazanan takım biz olacağız” diye konuştu.

Samuel Holmen: Favori biziz

Yeşil-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiraladığı Samuel Holmen, Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.

Torku Konyaspor ile antrenmanlara çıktığını ve takım hakkında bilgi sahibi olmaya başladığını dile getiren 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Galatasaray bizim maçımızda toparlanmak isteyecektir. Müsabakaya 3 puan parolasıyla çıkacaklardır. Biz de rakip ayırt etmeden maçta elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışmalıyız. Galatasaray’a karşı iyi oynayarak kazanacağımızı düşünüyorum. Evimizde oynadığımız için maçı kazanacak favori takım biziz” iddiasında bulundu.

‘Takımıma güveniyorum’


Başkan Ahmet Şan da en az Holmen kadar 3 puandan emin konuştu. FANATİK’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Şan, “Bu sezon yeni takviyelerle takımımızı kuvvetlendirdik. Ancak şu ana kadar galibiyet alamadık. Geçen sezon 5 farkla yenilmiştik. Bunun rövanşını almamız gerekiyor. Galatasaray’ın, Osmanlıspor yenilgisi sonrası bizim karşımızda daha hırslı oynayacağı kesin. Fakat bu durum bizi ilgilendirmiyor” diye konuştu.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ