MENÜ

‘Rize'deki kaybı telafi edeceğiz'

Atromitos'u yenerek Avrupa Ligi'nde gruplara kalan Fenerbahçe'de gözler Antalyaspor maçına çevrildi. Pereira, “Rize'de yaşadığımız kaybı, Antalya karşısında telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı

‘Rize'deki kaybı telafi edeceğiz'

Fenerbahçe, ligde yarın oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dün akşam yapılan antrenmanda, Atromitos karşısında görev yapan oyuncular yenileme çalışması yapmakla yetindi. Diğer futbolcular ise kondisyon ve taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik direktör Vitor Pereira, Atromitos’u yenerek Avrupa’da ilk etabı başarıyla tamamladıklarını söyleyerek, “Şimdi Antalyaspor maçını düşünebiliriz. Çaykur Rizespor karşısında aldığımız beraberliği telafi edeceğiz. Taraftarımız da bizden bunu bekliyor. Rakibimiz ilk iki maçını da kazandı. Eto’o gibi çok iyi bir golcüleri var. Ancak savunmada açık veriyorlar ve biz de bundan yararlanacağız” ifadelerini kullandı. Vitor Pereira, Avrupa Ligi’ndeki hedeflerini ise, “Taraftarımızla birlikte el ele Basel’e yürüyeceğiz” sözleriyle final olarak belirledi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ