MENÜ

Müthiş iddia! Gabriel Barbosa Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe'nin, Santos'un 10 numarası Gabriel Barbosa'yı transfer etmek için 20 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

Müthiş iddia! Gabriel Barbosa Fenerbahçe'ye...



Tarihinin en hareketli transfer sezonlarından birini yaşayan Fenerbahçe, birbiri ardına aldığı dünya yıldızlarının ardından flaş bir isme daha yöneldi. Sarı-Lacivertliler'in Santos'un 10 numarası Gabriel Barbosa'yı (Gabigol) transfer etmek için Santos kulübüne 20 milyon Euro teklif ettiği öne sürüldü.

Açıklamayı Barbosa'nın menajeri Wagner Ribeiro kişisel twitter hesabından yaptı. Ribeiro, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Barbosa için 20 milyon Euro teklif ettiğini söyledi.

Lakabı "Gabigol" olan Barbosa, 1996 doğumlu. Santos'un yeni Neymar'ı olarak lanse edilen Barbosa, bu sezon Santos formasıyla çıktığı 18 resmi karşılaşmada 5 gol attı, 3 de asist yaptı.

Santos'un gol yollarındaki bitiriciliğiyle öne çıkan Barbosa için Fenerbahçe'nin bu teklifine ne cevap vereceği merak konusu.

Fenerbahçe yalanladı

Sarı Lacivertli kulüp, Barbosa'nın menajerinin Twitter'dan yaptığı açıklamaları resmi siteden yaptığı bir açıklamayla yalanladı. İşte o açıklama:

Brezilya’da yayın yapan spor siteleri ve sosyal medya aracılığı ile yapılan paylaşımlarda, Santos kulübünde forma giyen Gabriel Barbosa Almeida adlı futbolcuya Kulübümüzün 20 Milyon Euro teklif yaptığı yönünde çıkan haberler gerçek değildir.

Bu tip haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.



Fenerbahçe'den transfer açıklaması: Forvet...

Haberin Devamı
YORUM YAZ