MENÜ

Muslera: Meha güzel gol attı

Galatasaray'ın kalecisi Muslera, Torku Konya maçı sonrası açıklamalar yaptı.

Muslera: Meha güzel gol attı

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun üçüncü haftasında Torku Konyaspor deplasmanından 4-1'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da deneyimli eldiven Fernanda Muslera önemli açıklamalarda bulundu.

Torku Konya Arena'daki mücadele sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Uruguaylı kaleci, "Çok önemli bir galibiyetle İstanbul'a dönüyoruz. 10 kişiyle kontrolü elden bırakmadık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

'Destek için teşekkürler'

Yediği golden söz eden Sarı-Kırmızılı file bekçisi, "Meha çok iyi bir futbolcu, iyi şut çekiyor. Güzel bir gol attı. Geçen haftalarda bazı hatalar yaptım. Fakat elimden geldiğince mücadele ediyorum. Teknik heyet ve takım arkadaşlarım bana büyük destek oluyor. Tabii ki kız arkadaşımın, taraftarların ve ailemin de desteği önemli. Onlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Forma konusu

Giydiği formaya da değinen Muslera, "Çok güzel bir renk. Bursa'ya karşı giymiştim, bu maçta da giydim yine kazandık. Ben bu tarz şeylere inanırım. Tabii ki forma seçimi hakemlere bağlı. Umarım bu rengi seçmeye devam ederler. Ancak hangi renk olursa olsun sahada en iyi şekilde mücadele vereceğim" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ