MENÜ

Mersin ruhu geri geldi!

Sezonun ilk maçında 3 asist yapan Oğuzhan ile 3 gole imza koyan Cenk Tosun, dün yine başrole soyunup, iki gole imza koydu. Onlara Olcay ve Kerim Frei de eklendi, Beşiktaş zorlu bir deplasmanda farklı kazandı.

Mersin ruhu geri geldi!

2015/16 sezonunu Mersin İdmanyurdu deplasmanında elde ettiği 5-2’lik galibiyetle açan Beşiktaş’ta, Oğuzhan Özyakup yaptığı 3 asist, Cenk Tosun ise attığı 3 golle yıldızlaşmıştı.

Trabzonspor ile Olimpiyat’ta oynanan ikinci hafta mücadelesinde bu ikili yokları oynarken, Beşiktaş da sahadan 2-1’lik yenilgiyle
ayrılmıştı. Bu iki oyuncudan Oğuzhan Gaziantep deplasmanında da maça 11’de başlarken, Cenk kulübeyi boylamıştı. İlk yarı golsüz sona erdikten sonra golcü futbolcu, Sosa’nın yerine maça dahil olurken, sahada da bambaşka bir Beşiktaş vardı.

76’da ceza alanının hemen dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçin Oğuzhan, müthiş bir plaseyle ağları havalandırıp, perdeyi açtı. 83’te Cenk Tosun, kendisine yapılan penaltıda topun başına geçip, skoru 2-0’a taşıdı. Kısa sürede gelen iki golle
demorilize olan ev sahibi ekip, şuursuzca saldırırken, Siyah-Beyazlılar, kaptıkları toplarla hızlı bir şekilde kontratağa çıkıp, bu şekilde iki gol daha buldu. 87’de Olcay Şahan farkı 3’e çıkarırken, kapanışı 90. dakikada Kerim Frei yaptı.

Mersin’den 5-2, Gaziantep’ten 4-0’lık galibiyetle dönen Kara Kartal, iki deplasman maçında attığı 9 golle, rakiplerine bundan sonrası için korku saldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ