MENÜ

Mersin İdmanyurdu 1-2 Kayserispor

Spor Toto Süper Lig'in 3 .hafta maçında Mersin İdmanyurdu, kendi sahasında ligin yeni ekibi Kayserispor'a 2-1 yenildi.

Mersin İdmanyurdu 1-2 Kayserispor

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi oldu. 4. dakikada sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Abdul Khalili, ceza sahasına ortasını yaptı ancak Kayserispor defansı topu uzaklaştırdı.

33. dakikada Kayserispor gole çok yaklaştı. Güzel paslaşmalar sonucu ceza sahasının hemen önünde topla buluşan Ömer Bayram pasını Diego Biseswar’a verdi. Biseswar altıpasın gerisinden kaleci ile karşı karşıya iken sol ayağıyla şutunu çekti, ancak top kalenin hemen dibinden auta çıktı. İki takım soyunma odasına eşitlikle gitti: 0-0.

Ömer affetmedi

İkinci yarıya konuk ekibin santrasıyla başlandı. Mersin İdmanyurdu ilk yarıda aradığı golü ikinci yarının 48. dakikasında buldu. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Vederson penaltı noktasına ortasını yaptı. O noktada Kayserispor defansından seken top, Welliton’un önünde kaldı. Welliton, altıpasın önünden sol ayağı ile düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi: 1-0.

70. dakikada Mersin’in başarılı futbolcusu Murat Ceylan, öyle bir hata yaptı ki rakibine resmen ‘al da at’ dedi. Murat’ın kalecisine geri bası kısa düşünce, Kayserispor’un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Bayram, bu hatayı affetmedi, topu ağlarla buluşturdu: 1-1. Kayserispor, ataklarını artırdı ve 85. dakikada Biseswar’ın asistini iyi değerlendiren Zeki Yavru, takımının galibiyet golüne imzasını attı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kayserispor altın değerinde puana ulaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ