MENÜ

Medipol Başakşehir 2-1 Bursaspor

Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir, evinde Bursaspor'u 2-1 yendi.

Medipol Başakşehir 2-1 Bursaspor

İlk 2 haftaya sorunlu başlayan 2 takım da maça temkinli başladı. Özellikle Bursaspor daha önceki gün uçaktan indirdiği De Sutter’i ilk 11’de oyuna başlatınca şaşırdım. 5’de ilk atak Bursa’dan geldi. Genç Emre soldan çelımlarla ceza alanına girdi. Uğur’u ekarte edip çaprazdan şutunda top dışarı gitti ama taraftarları bir an için heyecanlandırdı.

15’de Doka, Bursa kalesinde tehlike yarattı, ancak Serdar ve kaleci Mert’in birlikte çabaları golü önledi. 19’da Başakşehir’in golü geldi. Orta alandan Mahmut’un gönderdiği uzun topla buluşan Visca, Mert’in yanından topu filelere gönderdi: 1-0. 37’de Stoch uzaktan kafa şutunda top Volkan’da kaldı. 40’da Bursa beraberlik golünü attı. Sağ kanattan Josue’nin kullandığı serbest vuruşta yakın direkte Bekir kafayı vurdu ve durumu eşitledi: 1-1. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarı Doka’nın şutuyla başladı. Uzaktan çektiği şutta Mert’in kontrolünde top dışarı gitti.

Josue tatili!

53’te De Sutter’in kafa vuruşunda top kaleye giderken Uğur araya girerek mutlak golü önledi. Bursaspor tam oyunu dengelemişken Josue’nin anlamsız yere 2 sarı görerek atılması milli takım arasından dolayı kendisine Portekiz tatili yaratmaya yetti! 74’de Visca’nın çaprazdan topu ağlara göndermesi Bursaspor’u bitirdi: 2-1. Maç bu sonuçla biterken Başakşehir kazandığı ilk galibiyetle lige ‘merhaba’ dedi, Bursa sıfır çekti, Josue de Portekiz’e tatile gitti!

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ