MENÜ

Liverpool 0-3 West Ham United

Beşiktaş'ın eski hocası Bilic'in çalıştırdığı West Ham tarihi bir sonuca imza attı. Liverpool'u deplasmanda 3-0'lık skorla deviren Londra ekibi, tarihinde Merseyside temsilcisini Anfield Road'da ilk kez mağlup etmeyi başardı.

Liverpool 0-3 West Ham United

İngiltere Premier Lig'in 4. haftasında West Ham United, deplasmanda Liverpool ile kozlarını paylaştı.

Beşiktaş'ın eski teknik patronu Slaven Bilic'in çalıştırdığı Londra ekibi, Kırmızılar'ı 3-0'lık skorla tarihi bir skora imza attı. Bordo-Mavili kulüp, tarihinde ilk defa Merseyside temsilcisini Anfield Road'da mağlup etmeyi başardı.

İki kırmızı kart

West Ham'a zaferi getiren golleri 3. dakikada Manuel Lanzini, 29'da Mark Noble ve 90'da Diafra Sakho filelere gönderdi. Karşılaşmada Liverpool'dan Philippe Coutinho, 52'de ikinci sarıdan atılırken, konuk takımda kaptan Noble 79'da direkt kırmızı kart gördü.



Arsenal'i de yıkmıştı


Bu sonuçla birlikte Arsenal zaferinin ardından ikinci galibiyetini alan West Ham, puanını 6'ya yükseltti. Bilic'in ekibi, gelecek hafta Newcastle United'ı misafir edecek. Sezonun ilk mağlubiyetine uğrayan Brendan Rodgers'ın öğrencileri ise 7 puanda kaldı. Liverpool, bir sonraki maçında Manchester United ile deplasmanda kapışacak.

Yine Liverpool

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı çalıştırırken UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool ile eşleşen Bilic, Ada devini kupanın dışına itmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ