MENÜ

Gençlerbirliği 1-0 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta maçında Gençlerbirliği kendi evinde Kasımpaşa'yı 1-0 yendi.

Gençlerbirliği 1-0 Kasımpaşa

Başkent’te ev sahibi ilk puanını almak için sahaya çıkarken rakip 2’de 2 yapan kayıpsız Kasımpaşa’ydı. Gençlerbirliği, İskoç teknik direktörü Baxter ile yollarını ayırdıktan sonra bu maça teknik sorumlu olarak Naci Şensoy ile çıktı. Kasımpaşa maça hızlı başladı. 4. dakikaya korner atışında Titi’nin kafası az farkla dışarı gitti.

16’da Adem’in nefis pasında 6 pasta topla buluşan Aydın’ın şutunu Hopf önledi. 17’de yine konuk ekibin rakip kalede mutlak bir golü kaçırdığını gördük. Scorene çalımlarla girdi karşı karşıya Hoff’u geçemedi. 45’te Tomic’in sert plasesini İsaksson kornere attı. İlk yarının son bölümünde oyunda denge vardı, gol yoktu: 0-0. İkinci yarıya Rıza Çalımbay ilk yarıda etkili gözükmeyen Aydın’ın yerine Eren Derdiyok ile başladı. 65’te Uğur Çiftçi’nin ceza alanı içine girip çektiği şut üstten dışarı çıktı. Dakikalar 70’i gösterirken Gençlerbirliği golü geldi.

Kalecilerin maçı


Orta alanda kazanılan serbest atışı İrfan Can kullandı. Genç oyuncunun adeta kaleye havadan doldurduğu topta İsaksson çok rahat bir pozisyonda elden kaçırınca Başkent ekibi 1-0 öne geçti. 87’de Kasımpaşa, Tunay ile mutlak bir golü kaçıran taraftı. Skoru kaleciler tayin etti. Gençler kalecisi Hopf devleşirken Kasımpaşa kalecisi İsaksson müthiş hatasıyla Kasımpaşa’nın yenilgisinde başrol oynadı.

Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ