MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray için Eduardo iddiası

Forvet hattına transfer yapmak isteyen iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray için Brezilya kökenli Hırvat forvet Eduardo da Silva'nın adı geçti. Oyuncunun İstanbul'daki fotoğrafları "Transfer için geldi" iddialarını ortaya çıkardı.

Fenerbahçe ve Galatasaray için Eduardo iddiası

Moussa Sow'u Birleşik Arap Emirlikleri'ne tam 17 milyon euroya gönderen Fenerbahçe, kulübeye bir forvet takviyesi daha yapmayı planlarken, Burak Yılmaz-Hamza Hamzaoğlu problemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray da aynı bölgeye transfer yapmak istiyor.

İki ezeli rakip için adı geçen isimse Shakhtar Donetsk'in Brezilya asıllı Hırvat forvveti Eduardo da Silva...

Shakhtar'la yeniden devler Ligi'nde!

Haftaiçi oynanan Şampiyonlar Ligi play off rövanş maçında Rapid Wien'le 2-2 berabere kalan Shakhtar Donetsk'le yeniden Devler Ligi'ne katılma hakkını elde eden Eduardo 83'te Mircea Lucescu tarafından oyuna dahil edilmişti.

Fener'e karşı oynadı!

Ukrayna ekibinin 3. ön elemede Fenerbahçe'ye karşı oynadığı ilk maçın da son dakikalarında oyuna giren 32 yaşındaki oyuncu Mircea Lucescu'nun yedek kulübesinde güvendiği isimlerden...

İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda!

Hafta içi Ukrayna'da olan yıldız isim, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda takipçilerine Türkiye'de olduğunu gösterirken, "Ailemle İstanbul'un tadını çıkarıyorum. " yazdı. Eduardo, Çırağan Sarayı'ndan çocuklarının resmini paylaştı.



Kjaer de "Tatile geldim" demişti

Fenerbahçe'nin bu sezon sözleşme imzaladığı Simon Kjaer de, kendisini havalimanında karşılayan olmayınca, sorulan sorulara "İstanbul'a tatile geldim" diyerek cevap vermiş ancak kısa süre sonra Fenerbahçe'yle sözleşme imzalamıştı.

Eduardo'nun da benzer bir tarz sergilemesi dikkat çekti.

Twitter'da bir anda olay oldu!


Bu paylaşım kısa sürede yayılırken, özellikle Twitter'da taraftarlar oyuncunun Fenerbahçe ve Galatasaray'la transfer görüşmesi için İstanbul'a geldiğini iddia etti.

2008'de ayağı kırılmıştı


Başarılı forvetin 2008 yılında Arsenal forması giyerken, Birmingham maçında ayağı kırılmıştı. Eduardo bu sakatlıktan 2 sene sonra ise Shakhtar Donetsk'e transfer olmuş daha sonra Brezilya'ya Flamengo'ya gitmiş ardından yeniden Lucescu'nun ekibine geri dönmüştü.

Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ