MENÜ

Dursun Özbek'in "çilek transfer" kararı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile aynı gruba düşen Cim-Bom'da kura büyük memnuniyet yarattı.

Dursun Özbek'in "çilek transfer" kararı

Şampiyonlar Ligi’nde Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile aynı gruba düşen Cim-Bom’da kura büyük memnuniyet yaratırken, transfer planlamasında ise Başkan Dursun Özbek radikal bir karar aldı.

Cim-Bom’un patronu, Galatasaray’ın mevcut kadrosu ile gruptan çıkacağını düşünüyor. UEFA Finansal Fail Play tehlikesi yüzünden gönderilen mektuba verilecek yanıta göre hareket edecek olan Özbek’in, transfer döneminin 31 Ağustos’ta sona ermesi nedeniyle dünya çapında bir oyuncuyu transfer etme düşüncesini ertelediği belirlendi.

Özbek’in gayet olumlu olarak değerlendirilen rapora UEFA’nın pozitif bir yanıt vereceği beklentisinde olduğu ve bu nedenle önümüzdeki transfer döneminde büyük bir transfer için çalışma yürüteceği öğrenildi.

Galatasaray’ın da çıkabileceği bir grupta yer almasından dolayı son 16’ya kalmaları durumunda Özbek’in Ocak ayında büyük ses getirecek bir operasyona imza atacağı bildirildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ