MENÜ

Van der Sar'ın Fenerbahçe yorumu

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Ajax'ın genel direktörü Van Der Sar, Sarı Lacivertli takımın güçlü bir takım olduğunu ifade etti.

Van der Sar'ın Fenerbahçe yorumu

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe; Ajax, Celtic ve Molde ile eşleşti. Ajax'ın genel direktörü Van der Sar, gruptaki rakipleri ve Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eski futbolcu ve şimdilerde yöneticilik yapan Saar, "Büyük ve önemli bir karşılaşma olacak Şampiyonlar Ligi kurası gibi oldu. Fenerbahçe'nin Türkiye'de ne kadar desteklediklerini biliyoruz. Hollanda'da Türk futbolseverlerin ne kadar desteklediklerini biliyoruz. Çok büyük bir atmosferde oynayacağız İstanbul'da biliyoruz. Celtic de aynı şekilde. Biz genç bir takımız. Karşımızda İstanbul'da deneyimli futbolcular olacak. Sonuç olarak biz gruptan çıkmayı istiyoruz. 3 takımın da ciddi bir takım olduğunu ifade etmeliyim. 3 takımın da favori olduğunu ifade edebilirim. Grup içerisindeki takımlar iyi takımlar." sözlerini sarf etti.

"Fenerbahçe karşımızda güçlü duracak"


Ajax'ın yöneticisi, "Önemli bir futbolcu. Ve şimdi Fenerbahçe için oynayacak. Çok başarılı bir futbolcu. Uluslararası anlamda çok başarılı bir futbolcu. Fenerbahçe için karşımızda da çok güçlü bir şekilde duracaktır." diyerek Van Persie'yi değerlendirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ