MENÜ

Uğur Demirok Osmanlıspor'da!

Trabzonspor, milli oyuncusu Uğur Demirok'un Osmanlıspor'a transfer edildiğini resmi sitesinden duyurdu.

Uğur Demirok Osmanlıspor'da!

Trabzonspor'da teknik direktör Şota Arveladze tarafından kadroda düşünülmeyen Uğur Demirok, bedelsiz olarak sezon sonuna kadar Osmanlıspor'a kiralandı.

Trabzonspor, daha önce Uğur Demirok'un bonservisi için Osmanlıspor ile 1 milyon liraya anlaşmış ancak bu transfer oyuncunun istememesi nedeniyle gerçekleşmemişti. Devam eden transfer görüşmeleri sonucunda Uğur Demirok'un sezon sonuna kadar Osmanlıspor'a bedelsiz olarak kiralanması konusunda anlaşmaya varıldı.

Trabzonspor'dan Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "11.08.2015 tarihli özel durum açıklaması ile duyurulduğu üzere; Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye kesin transferi konusunda yapılan anlaşma, oyuncu ile 1299 Osmanlıspor A.Ş. arasında anlaşma sağlanamaması nedeniyle iptal edilmiştir. Devam eden müzakereler sonucu yapılan yeni anlaşmaya göre; Profesyonel Futbolcumuz Uğur Demirok'un 1299 Osmanlıspor A.Ş.'ye 2015/2016 futbol sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

Geçen sezonun devre arasında Akhisar Belediyespor'dan 1.5 milyon lira bonservis bedeliyle 3.5 yıllığına transfer edilen Uğur Demirok, geçen sezonun ikinci yarısı için Trabzonspor'dan 1.3 milyon lira ve maç başına 17 bin 500 lira almıştı. Uğur'a bu sezon için de 2 milyon 580 bin lira ve maç başına 17 bin 500 lira ödenecekti.



YATABARE DE FRANSA YOLCUSU

Bu arada Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Mustapha Yatabare'nin de Fransa'nın Montpeiller kulübü ile anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Yatabare dün gece transferdeki son detayları görüşmek üzere Fransa'ya gtiti. Bu oyuncu için de kiralama formülünün uygulanacağı belirtildi. Fransa'nın Guingamp kulübünden geçen sezon başında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle alınan Yatabare, bordo-mavililerden yıllık 1 milyon euro garanti para ve maç başına 7 bin 500 euro kazanıyordu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ