MENÜ

Şenol Güneş: Rakibe az pozisyon verdik

Şenol Güneş, kötü zemin nedeniyle istedikleri paslı, tempolu, göze hoş gelen oyunu oynayamadıklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, “4-0'a bakıp her şey mükemmel diyemeyiz Ancak son ana kadar maçı bırakmayan futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Şenol Güneş: Rakibe az pozisyon verdik

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik patronu, maçın ardından yaptığı açıklamada ligde 3 haftayı geride bıraktıklarını ve bu karşılaşmaların hepsini kazanmayı hak ettiklerini söyledi.

Şenol Güneş, “Trabzonspor’a kaybettik ancak o maçı da galip tamamlayabilirdik. En azından yenilmemeliydik. Hem Mersin’i hem de Gaziantepspor’u deplasmanda yenmek önemliydi. Zemini gördünüz. Tempolu oyun için güzel zemin gerek. Top sekiyor, istediğini yapamıyorsun, güven kaybı yaşıyorsun. Göze hoş gelen, paslı, tempolu oyun anlayışımız sahada yoktu. Bunun nedeni de zemindi” ifadelerini kullandı. Rakibe çok az pozisyon verdiklerini dile getiren Güneş, “Maçın en güzel yanı da futbolcularımın son ana kadar oyunu bırakmamaları. Skora bakarak her şey mükemmel demek doğru olmaz. Daha çok koşmalıyız, performansımızı daha yukarı çekmeliyiz” diye konuştu.

‘Gruptan çıkacağız’

Şenol Güneş, Avrupa Ligi’ndeki grupla ilgili olarak ise, “Sporting, Lokomotiv Moskova ve biz favori gözüküyoruz. Ancak grupta 4 takım var. Kendimizi rakiplerden aşağıda görmüyoruz ve gruptan çıkabileceğimizi düşünüyoruz” dedi. Başarılı çalıştırıcı, transfer çalışmalarının da son güne kadar süreceğini; kaleci, stoper ve orta saha için arayışta olduklarını dile getirdi.Şenol Güneş, Cenk Gönen’in Galatasaray’a transferi için de, “Cenk’in gitmesini istemezdim, üzüldüm. Ancak ayrılmayı kafasına koyan bir oyuncunun da takıma faydası olmaz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ