MENÜ

Şener, ‘Gönül'den oynadı

Sakat Gökhan Gönül'ün yokluğunda formayı kapan Şener Özbayraklı, Atromitos karşısında ortaya koyduğu futbol ve yaptığı asistle alkış topladı.

Şener, ‘Gönül'den oynadı

Bursaspor’dan 5 milyon lira bonservis bedeliyle transfer edilen Şener Özbayraklı, Gökhan Gönül’ün sakatlığında yakaladığı şansı çok iyi kullanmayı bildi. Yıllardır Fenerbahçe ve Milli Takım’ın değişmez sağ beki olan Gökhan’ın yokluğunu aratmayan genç futbolcu, başarılı oyununu dün akşam Atromitos karşısında da sürdürdü.

Her geçen maç takıma daha çok alışan ve çekingenliğini üzerinden atan Şener, Yunanistan temsilcisi karşısında savunma görevini başarılı şekilde yerine getirmekle kalmadı, hücuma verdiği destekle de göz doldurdu. Daha önceki maçlarda da yaptığı sert ve kavisli ortalarla dikkat çeken Şener, dün akşamki karşılaşmanın 7. dakikasında bu özelliğini bir kez daha ortaya koydu.

Hücuma destek vermek için ileri çıkan genç oyuncu, ceza alanına girerken sahip olduğu topu, kafasını kaldırıp, Fernandao’nun hareketlendiğini görünce yerden sert ve kavisli bir şekilde ceza alanına gönderdi. Fernandao da arkadaşının bu güzel ikramını geri çevirmeyip, ağları havalandırdı. 90 dakikayı başarılı bir şekilde tamamlayan Şener, “Bu müthiş taraftara, böyle güzel bir galibiyet yaşattığımız için çok mutluyuz. Şimdi sıra gruplara geldi. Oradan da başarılı bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ