MENÜ

Lindegaard haber bekliyor

Valdes'ten yüksek maliyeti nedeniyle uzak duran Kartal, Andreas Lindegaard için karar aşamasında. 31 yaşındaki eldivenin durumu bugün netleşecek.

Lindegaard haber bekliyor

Cenk Gönen’le yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş’ta kaleci arayışları da tüm hızıyla sürüyor. Beto ve Valdes’ten sonuç çıkaramayan Siyah-Beyazlılar’a, Manchester United’ın 31 yaşındaki kalecisi Lindegaard önerilmişti. Tecrübeli file bekçisinin Kartal’dan istediği 1.1 milyon Euro’luk yıllık ücret de yönetime makul gelmişti.

Alternatif isimlerle de görüşüp kararını vermek isteyen Beşiktaş cephesi acele etmiyor. West Ham’ın da listesinde olan Lindegaard ise Siyah-Beyazlı takıma gelmek için adeta can atıyor. Menaceri aracılığıyla açıklamalarda bulunan Lindegaard’ın, “Beşiktaş taraftarının büyüklüğünü biliyorum. Çok büyük bir kulüp. Transferde ne olacak bilmiyorum, ben de gelişmeleri yakında takip ediyorum ve haber bekliyorum” dediği öğrenildi.

Son söz Güneş’te


Maliyeti en uygun isim olan deneyimli eldivenle ilgili kararın yönetim ile teknik direktör Şenol Güneş arasında bugün yapılacak zirveden sonra verilmesi bekleniyor.

Hakan Ateşler

Haberin Devamı
YORUM YAZ