MENÜ

Lawal 500 bin Euro'ya biter!

Orta saha transferi için son derece yoğun günler geçiren Beşiktaş, Eskişehir'in yıldızı Raheem Lawal'ı bitirme aşamasına geldi. İki kulüp arasındaki fark 500 bin Euro'ya kadar indi, 3 milyon Euro'ya Nijeryalı oyuncunun Kartal olması bekleniyor.

Lawal 500 bin Euro'ya biter!

Transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kaldı, Beşiktaş’ta hareketlilik deyim yerindeyse tavan yaptı. Liverpool’un yıldızı Leiva’dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmek zorunda kalan Siyah-Beyazlılar, rotayı Eskişehirspor’un yıldızı Raheem Lawal’a yöneltmişti.

Önceki gün FANATİK’e, “Beşiktaş’ı çok istiyorum” açıklamasını yapan Lawal’ın kulübüyle görüşmeler hız kazandı, hatta büyük mesafe alındı. Oyuncu takasını kesinlikle kabul etmeyen Kırmızı-Siyahlılar, net 3 milyon Euro para istiyordu. Beşiktaş ise 2 milyondan yukarı çıkmıyordu. Ancak alternatifler azalınca Siyah-Beyazlılar dün son bir adım daha attı ve teklifi 2.5 milyon Euro’ya kadar yükseltti.

Lawal gemileri yaktı

Taraflar arasındaki fark 500 bin Euro’ya kadar indi. Eğer aradaki bu fark giderilirse transferin gün içinde gerçekleşmesi yüksek ihtimal gibi görünüyor. Lawal’ın da kulübüne ayrılmak istediğini iletmesi Beşiktaş’ın bu transferi bitirmesi adına elini güçlendiren en büyük etken.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ