MENÜ

Gaziantepspor-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Mersin'e ilk hafta deplasmanda gol yağdıran Beşiktaş, Trabzon karşısında üzdüğü taraftarının gönlünü Gaziantep'te kazanarak almayı planlıyor. 21.15'te başlayacak maçta Kartal'ın en büyük silahı yeni transfer Gomez olacak.

Gaziantepspor-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Sezonu deplasmanda alınan 5 gollü Mersin zaferiyle açan Beşiktaş, Trabzonspor’a yenilerek taraftarını üzmüştü. Milli araya moralli girmek, rakiplerine gözdağı vermek isteyen Siyah-Beyazlılar, 3. haftanın açılış maçında bugün deplasmanda Gaziantepspor’la kozlarını paylaşacak. Oyuncularını mutlak zafer parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş ofansif gücü yüksek bir kadroyla Güneydoğu ekibi karşısında 3 puan arayacak.

Maestro Sosa

Hafta boyunca idmanlarda gösterdiği başarılı performansla hocasının gözüne tam olarak giren Kartal’ın yeni süperstarı Mario Gomez, ilk kez 11’de sahaya çıkacak. Sakatlığı geçen ve yeniden hazır hale gelen Jose Sosa da, Siyah-Beyazlılar’ın 10 numara mevkiinde maestro görevini üstlenecek.

Quaresma’nın yokluğunda sol kanat Olcay’a emanet olacak. Orta alanda ise Atiba’nın yanında yine ofansif gücü yükseltmesi beklentisiyle Oğuzhan’a görev verecek olan Güneş, futbolcularını, “Galibiyetten başka bir düşüncemiz yok” diyerek maça motive ediyor.

Antep tehlikeli

2. hafta deplasmanda Bursaspor’u devirip dikkatleri üzerine çeken Gaziantepspor da taraftarı önünde Beşiktaş’a geçit vermeyip, yükselişini sürdürme amacında. Kırmızı-Siyahlılar’ın en formda ismi Bursa’yı yıkan golü atan genç forvet Muhammet Demir.

Beşiktaş’ta son dakika

Siyah-Beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor’a kiralanan Ömer Şişmanoğlu’nun yanı sıra takımdan ayrılacak olan kaleci Cenk Gönen ile Kolombiyalı stoper Pedro Franco’yu Gaziantepspor maçının kadrosuna almadı. Kara Kartallar’da ayrıca, Brezilyalı futbolcu Ramon Motta’nın yanı sıra kart cezalısı Ricardo Quaresma ile uzun süreli sakatlıkları bulunan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan da Gaziantep’e götürülmedi.

Gaziantep’te son dakika

Takviyeleri yapmakta geciken Gaziantepspor’da bugünkü maçta iki eksik var. Yeni transferlerden Putsila sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Ligin ilk haftasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Elyasa Süme de bu zorlu mücadelede oynamayacak.

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Barış,Arokoyo, Vranjes, Marcal, Abdülkadir, Abuda, Larsson, Chibuike, Camara, M.Demir
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosiç, Hutchinson, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Olcay, Gomez
STAT: Kamil Ocak
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 21.15
YAYIN: Lig TV

Haberin Devamı
YORUM YAZ