MENÜ

Galatasaray'da sağ bek için sıcak saatler

Denayer için Marsilya ile yarışan Galatasaray'a Fransız ekibi stoperi Doria'yı önerdi. Cim-Bom'un ise Monaco'nun 20 yaşındaki sağ beki Yarouba Cissako'yu transfer etmeye çalıştığı öğrenildi.

Galatasaray'da sağ bek için sıcak saatler

Galatasaray’da transferin bitmesine sayılı günler kala kritik saatler yaşanıyor. Cim-Bom, Belçikalı stoper Denayer’i ikna etti ama bu kez de Manchester City engeline takıldı. İngilizler’in, Marsilya dışında Fiorentina ve Valencia’nın da istediği Denayer’in kendisini geliştireceği bir kulübe gitmesini istediği bildirildi.

Sarı-kırmızılılar 20 yaşındaki stoper için İngiliz kulübünün takınacağı tavra göre hareket edecek. Bu gelişmeler yaşanırken, Denayer’e talip olan Marsilya sürpriz bir şekilde Galatasaray’a stoperi Doria’yı önerdi. Ancak Doria’nın kiralanma bedeli ve ücreti sarı-kırmızılıların elini yaktı.

Yönetim ayrıca dün Monaco’nun sağ beki Yarouba Cissako’yu transfer için kulübüyle masaya oturdu. 20 yaşındaki yetenekli futbolcunun transferinin an meselesi olduğu belirtildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da genç futbolcuyu çok istediği bildirildi.

Cenk an meselesi

Diğer taraftan Cenk Gönen transferi ise an meselesi. Beşiktaş’la dün idmana çıkmayan 27 yaşındaki eldivenle ilgili bütün pürüzler ortadan kalktı. Cenk’in transferinin bugün KAP’a bildirilmesi bekleniyor.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ