MENÜ

Antalyaspor, Gusmao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Antalyaspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Guilherme Milhomem Gusmao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Gusmao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Antalyaspor, Brezilyalı orta saha oyuncusu 27 yaşındaki Guilherme Milhomem Gusmao ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı oyuncu "Şampiyon olmak istiyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, 15'inci transferini gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı takım orta sahada '10 numara' özelliğine sahip Brezilyalı Guilherme Milhomem Gusmao'yu renklerine bağladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan törende Antalyaspor, Guilherme ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 10 numara pozisyonunda en uzun süren transferi ince eleyip sık dokuyarak Guilherme ile sonlandırdıklarını anlattı. Ligin ilk iki haftasındaki galibiyetin transferi gerçekleştirmekte en büyük etken olduğunu dile getiren Gencer, "İyi bir takım kurma düşüncesiyle transferi bitirdik" dedi.

Antalya'da olduğu için mutlu olduğunu aktaran Guilherme ise "Şampiyon olmak istiyorum. Çok mutluyum burada olduğum için. Lider olmak, birinci olmak istiyoruz" diye konuştu. Antalyaspor'un maçtaki gollerini izlediğini anlatan Guilherme, Antalya'ya Rusya'da oynadığı takımda kamp döneminde geldiğini ve kenti tanıdığını söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ