MENÜ

Antalyaspor, Fenerbahçe'yi yenmek istiyor

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe maçını kazanarak 3'te 3 galibiyet serisi yapmak istediklerini belirtti.

Antalyaspor, Fenerbahçe'yi yenmek istiyor

Gencer, "Rahatlıkla herkes 'galip geleceğiz' diye söyleyebiliyor. Antalyaspor'a gönül veren herkes 'Antalyaspor Fenerbahçe'yi yener' diyebiliyorsa şehrin güvenebileceği bir kadro yaratmışız demek ki" dedi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Gencer, transfer sürecinde hızlı bir dönem geçirdiklerini anlattı. İnce eleyip sıkı dokuyarak düşük maliyetle transfer yapmayı amaçladıklarını dile getiren Gencer, "En fazla transfer yapan takımlarından birisiyiz. Önceki maçta sahada oynayan 11 kişi 26 yaş ortalamasında" diye konuştu. Gencer, 30 yaş üstü transfer yapıldığı yönündeki eleştirilere de yaş ortalaması en düşük takımlardan birisi olduklarını belirterek cevap verdi.

CHICO VE OĞUZ MATARACI İLK YARIYI KAPATTI

Kadrodaki Chico ve Oğuz Mataracı'nın sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapattığına ve bazı oyunculardan kendilerine kulüp bulmasını istediklerine değinen Gencer, kısıtlı kadroyla devam ettiklerini söyledi. Guilherme'yi kadroya katarak, transfer dönemini sonlandırmayı planladıklarını anlatan Gencer, pazar günü Fenerbahçe maçının sonucuna göre olağanüstü transferin gündeme gelebileceğini dile getirdi.
Lige odaklandıklarını ve Fenerbahçe ile çok önemli maça çıkacaklarını vurgulayan Gencer, "Fenerbahçe de Avrupa kupası maçını oynadı. Pazar günü inşallah şans bizden yana olur ve 3'te 3 yaparız. Biz takıma güveniyoruz. Rahatlıkla herkes 'galip geleceğiz' diye söyleyebiliyor. Antalyaspor'a gönül veren herkes 'Antalyaspor Fenerbahçe'yi yener' diyebiliyorsa şehrin güvenebileceği bir kadro yaratmışız demek ki. Bu da hepimizin başarısı" diye konuştu.

Hedeflerini anlatan Gencer, "Süper Ligde hedef daima ayakları üzerine basan kadrolar oluşturup, Antalya'nın Süper Lige Avrupa liglerine yakışan bir takım olduğunu göstermek istiyoruz. Başarıya katkı koyacak projeler konuşmalıyız. Bu takımı 'başarısız olsun' diye uğraşmaktansa yılsonunda bitireceğimiz noktayla ilgili herkesin katkıda bulunması gerektiğini düşünüyorum" dedi. Antalyaspor logolu passolig kartı satışlarının 20 bini aştığını anlatan Gencer, Süper Lig takımları arasında kart sayısı bakımında 7'nci sırada yer aldıklarını ve 4 büyük takım arasına girmek istediklerini söyledi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ