MENÜ

ANALİZ! Rıdvan Dilmen: Kurayı sevmedim çünkü...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Gaziantepspor-Beşiktaş maçını yorumladı.

ANALİZ! Rıdvan Dilmen: Kurayı sevmedim çünkü...

NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programı yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Gaziantepspor-Beşiktaş maçını yorumladı:

"Karcemarskas bu sezona iyi başladı. Geçen sezon sakatlıklardan çok oynayamadı. Gaziantepspor için küme düşme adayı diyorlardı. Bursa maçını izlerken de böyle bir düşünce olduğuna inanmıyorum. Beşiktaş, ilk 15 dakikada oldukça kolay bir şekilde ceza sahasına girdi. "

'Zemin futbolcuları etkiledi'

"Ondan sonra maç orta alan mücadelesi içinde geçti. Mario Gomez, maça çok ısınamadı. Gomez tam toparlıyordu ki Gaziantespor toparladı. Zeminde Beşiktaş'ın çok şut atmasını engelliyor. Eğer oyun Gaziantepspor lehine giderse hoca bakalım çift forvete dönecek mi? Gaziantepspor çok tehlikeli kontra atağa çıkabilen bir takım. Beşiktaş şuursuz bir takım değil. Antep, Beşiktaş'a karşı gücünün farkında olarak oynadı. Zemin topla oynama becerisini de etkiler."

'Beşiktaş 3,5 dakikada bir gol attı'

"Şenol Hoca ile 3 maç 10 gol attı. Geçen hafta Quaresma'nın atılması da oyunu etkilemişti. Bugün her 3,5 dakikida bir gol attılar. Geçen sezon Beşiktaş öndeyken zorlanıyordu ama bu sezon ki en büyük farklılık bunu değiştirmeleri oldu. GaziaNtepspor'un en büyük tehlike silahı da sakatlanınca hiçbir tehdit seçeneği ortada kalmadı. "

'Şenol hoca yanlıştan doğruya gitti'

"Şenol Güneş, doğrudan yanlışa, sonradan yanlıştan doğruya gitti. Sosa güçsüz ve ona uymayan bir kötü zeminde oynadı. Şenol hoca bir risk aldı ve çift forvete döndü ancak bir hata vardı. Beşiktaş'ta kanat oyuncuları orta sahayı da etkiledi. Oğuzhan'ın mükemmel golü oyunu bir anda değiştirdi. Hazır olmayan takımına göre Beşiktaş kendi sahasında tehlike görmedi."

Rıdvan Dilmen yorumlarının devamında bugün çekilen Avrupa Ligi kuralarını değerlendirdi. Ünlü yorumcu, "Beşiktaş'ın çektiği kurayı beğenmedim. Beşiktaş 1. olursa da, 3. olursa da sürpriz olmaz.Fenerbahçe'nin grubunda da zor takımlar var. Ajax ve Celtic deplasmanları çok zor olacak. Kültürü, geçmişi olan takımlar..." dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ