MENÜ

"Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme önerilmiş"

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, NTVSpor'daki Spor Servisi programında birçok konuda açıklamalarda bulundu. Demirkol, Galatasaray'ın Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme önerildiğini söyledi.

"Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme önerilmiş"

Mehmet Demirkol, gündemdeki birçok konuyu değerlendirdi. Sneijder'in sözleşmesi, Aziz Yıldırım'ın açıklamaları, Burak Yılmaz- Hamza Hamzaoğlu arasındaki son durumu, transferler gibi konular hakkında konuştu. İşte Demirkol'un yorumları:

"Pereira'nın seçimini merakla bekliyorum"


"Keşke Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde olabilseydi. Ya da UEFA Avrupa Ligi'ne bir an önce girsin. Van Persie'nin attığı golde faul var evet. Ama Fenerbahçe 7-8 tane pozisyona girdi. Nani'nin ofsayt gerekçesiyle sayılmadığı golünde de bilmiyorum çok emin değilim ofsayttan. Atromitos evlerinde başarılar 4-2-2-2 ile 4-3-3 diyebileceğimiz bir oyun çok değişik bir karar. Bakalım tek santrfor ile mi yoksa 2 forvetle mi çıkacak. Çok merakla bekliyorum. Çünkü Pereira'yı anlatacak bu seçimler."

"İsmail Kartal transfer isteyince neden yapılmadı"

"Sow gidiyor. Sow ayarında bir oyuncuyu da 3 gün kala bulmak çok zor. Kimse gömü buldular da Fenerbahçe transfer paralarını oradan ödüyor demiyor. Geçen sene Avrupa'nın en yaşlı takımıydı. Üzerinde de 3 temmuz yükü vardı. Bu takımı kim olsa şampiyon yapar deyip İsmail Kartal'ı getirmek, ve İsmail Kartal 2 tane transfer yapmak isteyince transfer yapmaması neden diye soru sormakta haklı değil miydi?"

İbrahimovic transferi hakkında

"Matematikte en büyük fark arası nedir 0 ile 1 arasıdır. 1 kere aradıysan görüşmüşsün demektir. İbrahimovic'i 1 kere aradıysan bu görüşmüşsün anlamına gelir"

"Aziz Yıldırım TV'ye neden çıkıyor"

"Fenerbahçeli oyuncular olmadan milli takım olur. Ama içinde Fenerbahçe milli takımı oyuncuları olmadan milli takım olmaz. Milli takım koçluğu diye bir şey olmaz. Milli takım senede 8 tane maç yapacaksın sonra da oturup yatacaksın. Böyle bir iş olmaz. Aziz Yıldırım neden TV'ye çıkıyor? Çünkü bir takım işler yaptı onun tanıtımı yapılıyor. Söyleşi çok iyi giderken iş sonra başka bir boyuta gidiyor. Biz bu durumu gerginleştirdikçe stattaki doluluk oranı azalacak, artmayacak. Televizyondaki seyirciler bile azalacak. Tribündeki futbol seyircisi, aktör. Onun orada olması lazım. Zaten maça gitmek zor. Kavga gürültü olursa bu işten kimse para kazanamaz."

"Burak'ı çıkararak savaşa girdi"

"Burak kalmak istiyor. Hamza hoca göndermek istemiyor. Anlaşıldı sorunun çözüldüğü. Asıl önemlisi iki taraf da birbirinden ayrılmak istemiyor. Hamza hoca Burak'ı çıkararak asla kazanamayacağı bir savaşa girdi. Hagi Galatasaray'dan ne gün gitti diye sorarsan, dakika 85'te Hakan Şükür'ü çıkardı. Cafer Can'dı sanırım onu oyuna aldı. Olmaz."

"Pato transferini gereksiz buluyorum zaten."

Galatasaray'da 3 önemli karar!

"Onun kadar gol güdüsü gelişmiş futbolcu görmedim"

"Bu kadar gol güdüsü gelişmiş bir oyuncu görmüyoruz neredeyse. Daha 23 yaşında ama 10 senedir biliyoruz neredeyse. Semih de öyleydi. Ama Muhammed başından beri öyle. Çok iyi biliyor ceza sahasında ne yapması gerektiğini. Tam milli takım oyuncusu..."

"Sneijder'e 2+1 yıllık sözleşme"


"Sneijder para için gelmedi. Sneijder oynamak için geldi. Hedefli bir takımda oynamak için geldi. Sözleşmesinin bir an önce ortaya çıkmasını istiyor. 2+1 yıllık sözleşme önerilmiş. Ama ne kadar önerildiği belli değilmiş. Rakamlar daha belli değilmiş."

Haberin Devamı
YORUM YAZ