MENÜ

Şanlıurfa'da her yol 3 puana çıkıyor

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Şanlıurfaspor, bu şanssızlığını zirve hesapları yapn Göztepe karşısında kırmak istiyor. Başkan Fethi Şimşek, taraftarın vereceği destekle zor maçtan 3 puanla ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.

Şanlıurfa'da her yol 3 puana çıkıyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 30 Ağustos Pazar günü Göztepe ile yapacağı maçta 3 puan hasretine son vermek istiyor. GAP Vadisi Tesisleri’nde, teknik direktör Engin Korukır yönetiminde günde tek antrenmanla Göztepe maçına hazırlanan sarı-yeşilli ekipte kart cezalısı Onur dışında eksik bulunmuyor. Kulüp başkanı Fethi Şimşek, Göztepe maçından tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Karşıyaka maçından mağlubiyetle ayrıldıkları için üzgün olduklarını ancak o maçı geride bıraktıklarını belirten Şimşek, seyircinin de desteğiyle ligdeki ilk galibiyetlerini almak istediklerini ifade etti.

'Araya moralle girmek istiyoruz'

Şimşek, Göztepe’nin gücünün farkında olduklarını dile getirerek "Rakibimiz güçlü bir ekip ancak bizim de galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Umarım seyircilerimiz bu maçta tribünleri doldurur ve onların da desteğiyle sahadan galip ayrılan taraf oluruz. Hedefimiz 3 puanla tanışmak. Milli maçlar nedeniyle verilecek araya moralli girip hazırlıklarımızı sürdürmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Şanlıurfaspor, bilindiği üzere ligin ilk maçında evinde ağırladığı Adanaspor ile 0-0 berabere kalmış, geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Karşıyaka’ya ise 1-0 mağlup olmuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ