MENÜ

Fenerbahçe'ye transfer müjdesi!

Fenerbahçe Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Sarı-Lacivertli taraftarların yüzünü güldürecek mesajlar verdi.

Fenerbahçe'ye transfer müjdesi!

UEFA Avrupa Ligi'nde Yunan ekibi Atromitos'u her iki maçta da devirerek gruplara kalan Fenerbahçe'de, gözler transferde yapılacak hamlelere çevrildi. Sarı-Lacivertli futbolseverler takımın yeni yıldız ya da yıldızlarla takviye edilmesini beklerken, müjde kulüben en yetkili ağızlarından biri olan Mahmut Uslu'dan geldi.

Yönetim kurulunda başkanvekili ve basın sözcüsü olarak görev yapan Mahmut Uslu, Moussa Sow'un ayrılığı sonrası mutlaka transfer yyapmaları gerektiğini söyledi. Fenerbahçe-Atromitos maçının yayıncı kuruluşu DSMART'a konuşan Mahmut Uslu, "Sow gitti, mutlaka transfer yapmalıyız" dedi. Uslu daha sonra şunları söyledi: "Bir, iki takviye yapmamız lazım. Yandex projesi yılbaşına kadar istediğimiz şekilde giderse, Messi'nin menajeriyle görüşmeye başlayabiliriz. Cepte para olunca bu işler rapat oluyor" diye konuştu.

Feghouli zora girdi

Fenerbahçe'nin şu an itibariyle transfer listesindeki en önemli isim olarak Valencia'nın Cezayirli sağ kanat oyuncusu Sophiane Feghouli olarak gözüküyor. Ancak Valencia'nın UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmasının ardından bu transferin gerçekleşme ihtimali hayli azalmış gibi.


FLAŞ! Pereira Rıdvan Dilmen'i çıldırttı


Sarı-Lacivertli kulübün sportif direktörü Guilano Teraneo da konuk olarak katıldığı özel bir tv kanalında Feghouli transferi için, "Valencia'nın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmasının ardından, onlarla konuşacak çok şeyimiz kalmadı" diyerek, bu transferin zora girdiği mesajını vermişti.

Robben'e teklif gitmişti

Teraneo'nun bu açıklamasının ardından Fenerbahçe'nin başka isimlerle görüşüp görüşmediği merak konusu olmuştu. Sarı-Lacivertliler'in, Nani ve Van Persie gibi dünya yıldızlarının yanı sıra Zlatan İbrahimovic ve Arjen Robben için de resmi transfer girişimlerinde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ