MENÜ

‘Denayer bugün açıklanır'

Aslan'ın Arena'ya getirip görüşme yaptığı Denayer'in menaceri FANATİK'e konuştu, transferdeki son durumla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın, oyuncusu için en ciddi iki adaydan biri olduğunu vurgu yapan Jesse De Preter, “24 içinde en doğru kararı verip açıklayacağız” dedi.

‘Denayer bugün açıklanır'

Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği Machester City’nin stoperi Jason Denayer dönünce ortaya konuyla ilgili bir çok spekülasyon atılmıştı.

Genç yıldızın menaceri Jesse De Preter transferdeki son durumu FANATİK’e açıkladı. Özellikle Denayer ile ilgili Türk basınında çıkan haberlerden rahatsız olduğunu dile getiren Preter, “Türkiye’de çıkan haberler doğru değil. Denayer’le birlikte İstanbul’a geldik ve ardından Galatasaray yönetimiyle görüştük. Buraya kadar gelip, daha önce yaptığımız görüşmeleri devam ettirmeden ayrıldığımızın söylenmesi son derece anlamsız” diyerek söylentilere tepki gösterdi.

‘İlgiden memnunuz’


İstanbul’da kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını dile getiren Denayer’in temsilcisi, “Kendileriyle görüşmemiz sürüyor. Galatasaray, Denayer’i kadrosuna katma şansı en yüksek iki kulüpten biri. Oyuncum ve ben, onun için en doğru kararı vermek adına şartları değerlendiriyoruz. Kesin kararımızı 24 saat içinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Denayer’in geleceği en geç yarına kadar belli olur” diyerek transferin bugün netlik kazanacağını işaret etti.

M.Çağrı Davran

Haberin Devamı
YORUM YAZ