MENÜ

Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısındaki hedefi 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de iki maçını 3'er golle kazanan Antalyaspor'da kulüp başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe karşısında zor bir müsabaka oynayacaklarını belirterek, "Puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Önceliğimiz takımımızın üçte üç yapması" dedi.

Antalyaspor'un Fenerbahçe karşısındaki hedefi 3 puan

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Kırmızı-Beyazlı takımın Süper Lig'de iki maçta da 3'er gol atarak 6 puan kazanmasının sevindirici olduğunu belirtti. Antalyaspor'un tarihinde Süper Lig'e en iyi başlangıç yaptığı dönemlerden birini yaşadığına değinen Gencer, Fenerbahçe karşısında zorlu bir maç oynayacaklarını kaydetti. Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğunu ve her yıl şampiyonluğa aday bir takım olduğunu anlatan Gencer, "Aynı seriyi devam ettirmek istiyoruz. Puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Önceliğimiz takımımızın üçte üç yapması" diye konuştu.

'BAŞARAMADIĞIMIZ TRANSFER OLMADI'

Yönetim olarak sezon başında takımın 3 maçı üst üste kazanması halinde futbolculara ekstra prim verilmesi yönünde karar aldıklarını aktaran Başkan Gencer, Fenerbahçe maçını da kazanırsa futbolcuların bir maç ilave prim kazanacağını söyledi. Bu sezon nokta transferlerle kadroyu güçlendirdiklerini vurgulayan Gencer, transfer çalışmalarına devam ettiklerini dile getirdi. Transfer döneminde dünya yıldızı olarak birkaç oyuncuyla görüştüklerini belirten Gencer, şunları söyledi:

"Transfer politikamızda kesin alıyoruz deyip, başaramadığımız transfer olmadı. Almayı başarmamıza rağmen vazgeçtiğimiz transfer oldu. Kulübün ekonomik yapısını düşünerek taviz vermemek için görüştüğümüz dünya yıldızlarıyla anlaşmamıza rağmen takım içerisinde dengeleri bozacağını düşünerek vazgeçtik. Bizim 'dünya yıldızı' diye bahsettiğimiz 3 - 4 oyuncunun Türkiye'de başka kulüple anlaşmış olması bizim için de sevindirici."

ANTALYASPOR'DA YILDIZ TRANSFER

Başkan Gültekin Gencer, takımla iki haftadır antrenmanlara çıkan Jean Makoun'u bugün, cuma günü de Brezilyalı 27 yaşındaki Guilherme Milhomem Gusmao'yu düzenleyecekleri törenle Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayacaklarını söyledi. Makoun'un Kamerun milli takımının orta sahasında görevli dünya yıldızı bir futbolcu olduğunu vurgulayan Gencer, orta sahada 10 numara özelliğine sahip Guilherme'nın da bonservisini alarak 3 yıllık sözleşme yaptıklarını dile getirdi.

5 OYUNCUYA 'KULÜP BULUN' ÇAĞRISI

Gencer, takımdaki oyuncu sayısının fazlalığından dolayı Osman Çelik, Ahmet Aras, Koray Arslan, Erman Kılıç ve kaleci Hasan Demir'den kulüp bulmasını istediklerini belirtti.

YUSUF ÜNAL - ANTALYA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ