MENÜ

Adanaspor'da umuda yolculuk

Ligin 3. maçını Giresunspor'la oyanayacak Adanaspor, sezonun ilk galibiyetine deplasmanda imza atmayı hedefliyor. Teknik direktör Eyüp Arın, "Giresun maçını kazanıp, camiamızdaki umudu yeniden yeşertmek istiyoruz" ifadesini kulandı.

Adanaspor'da umuda yolculuk

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Giresunspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlar ile sürdürürken, teknik direktör Eyüp Arın, "Giresun maçını kazanıp, camiamızdaki umudu yeniden yeşertmek istiyoruz" dedi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan Adanaspor daha sonra çift kale maç yaparak cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Giresunspor karşılaşmasının provasını yaptı. Teknik direktör Eyüp Arın, rakipleri Giresunspor’u tanıdıklarını belirterek, onlardan daha istekli ve dinamik bir takım olduklarını ifade etti.

Cem kırmızı kart cezalısı

Arın, "Giresunspor takımını tanıyoruz. Kadrosunu korumuş iskeleti olan bir ekip. Rakibimize göre daha dinamik ve istekli tarafız. Ligde her maçın sonucu önem arz ediyor. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Giresunspor karşısında alacağımız puan ve puanlar bizim için çok daha önemli" diye konuştu. Cumartesi saat 19:00'da Giresun Atatürk Stadyumu’nda başlayacak karşılaşma için Turuncu-Beyazlı kafile bugün havayolu ile Trabzon’a gidecek oradan kara yoluyla Giresun’a geçerek maç saatini beklemeye başlayacak. Adanaspor’da kırmızı kart cezalısı Cem Özdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ