MENÜ

Demirkol: Hamza hoca Burak'tan çok şey istiyor

Gazetemiz yazarlarından Mehmet Demirkol, Ntvspor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Hamzaoğlu'nun Burak'tan çok şey istediğini belirten Demirkol, Beşiktaş'ta Quaresma'nın hiç değişmediğini, Fenerbahçe'de ise Sow'un değerinin bilinmediğini söyledi.

Demirkol: Hamza hoca Burak'tan çok şey istiyor

Galatasaray'a herhalde rahat battı. "Kriz yok mu?" Var. Medya büyük kulüplerde bu tür olaylar çıktı mı ayrıca büyütebilir.

Geçen sezon Muslera çok üstün bir performans sergiledi ve Galatasaray bu şekilde ayakta kalmıştı. Çok gol atmadılar ama yemediler. Hamza hoca geçtiğimiz sezon göreve geldikten 1 ay sonra "Ben Mario Gomez tarzı bir forvet istiyorum" mesajını net şekilde vermişti. Bu yüzden Burak'la arasında bir sorun olabilir. Ama benim bildiğim Burak'ın gitmek gibi bir niyeti yok.

Hamza Hamzaoğlu geldiği ilk gün orta saha denklemini yeniden kurdu. Melo-Selçuk ikilisini yeniden yarattı ve başarılı oldu. Ama Podolski gelince işler yine bozuldu. Podolski ne tam bir golcü ne tam bir orta saha... Hamza hoca Podolski'den istemediği, Sneijder'den istemediği defans yapma eylemini, presi yapmayı Burak'tan istiyor. Selçuk'tan da istiyor ama Selçuk o görevi yapabiliyor.

Fenerbahçe'de Peirera futbolculardan çok fazla şey istiyor. Prandelli de böyleydi... Arsenal maçı için Emirates'teydik. Kadrolar önümüze geldi. melo stoper, Sneijder ön liberoydu. "Herhalde bizim anlayamadığımız bir şey var" dedik. Ama düpedüz saçmalıktı. Bunun üzerine Hamza Hamzaoğlu geldi ve oyuncuları bu zor durumdan çıakrdı. Fatih terim'in şablonlarını yeniden oturttu ama yine de bu sezonu kurtarmak içindi. Hamzaoğlu da bu durumdan mutlu değildi. Şimdi kendi yöntemlerine döndü.

Burak'ı Şenol Güneş patlattı

Burak'ın kötü zamanlarında Şenol Güneş ona istediğini verdi. "Sen basit oyna, işini yap" dedi. Burak da patladı. 30 golün üstünde attı. Tabii ki kaptan olarak bazı yükümlülükleri var ancak bu çok ince bir çizgidir.

"Özbek'in açıklamaları boş laf"

Çok özür diliyorum ama Özbek'in söyledikleri boş laf... "Sportif anlamda, idarı anlamda çok iyi olacağız" diyor. E yani? O zaman ne olacak? Bunlar politikacı lafları.

Cüneyt Tanman olayı farklı...

Türkiye'de antrenörlük yapıp, yazarlık yapanlar oldu, var da... Ancak Cüneyt Tanman olayı farklı... Sabri'ye önce "Çok iyi" dedi. Daha sonra "Bu iş onla gitmez" dedi.

"Quaresma hani değişmişti?

Quaresma geldiğinde "Ben değiştim" demişti. Dolayısıyla insanlar şimdi "Yine mi aynı şeyler?" diye soruyor.

"Sow geldiğinden beri mevkisinde oynamıyor"

Biz yeni gelen oyuncuları sıfırlıyoruz. Sow çok iyi bir oyuncu ama değerini bilmiyoruz. Sow geldiğinden beri mevkisinde oynamıyor ama gol atıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ