MENÜ

Beşiktaş için büyük tehlike! Victor Valdes ve sakatlık...

Beşiktaş yönetiminin anlaşmaya vardığı ve Şenol Güneş'in son kararının bekledniği Victor Valdez transferi bitmek üzere... Ancak madalyonun bir de bilinmeyen yüzü var! FANATİK'in ulaştığı bilgiye göre İspanyol kaleci 'Dead leg' denilen çok ciddi bir sakatlıkla boğuşuyor, düzenli olarak antrenmana bile çıkamıyor.

Beşiktaş için büyük tehlike! Victor Valdes ve sakatlık...

Cenk Gönen'i Galatasaray'a göndermek üzere olan, Tolga Zengin'in performansından ise geçtiğimiz sezondan bu yana memnun olmayan Beşiktaş yönetimi kaleye tecrübeli bir isim arıyor.

Valdes'in sakatlığı çok ciddi!

Siyah Beyazlıların kaleye düşündüğü isimlerin başında gelen Mancehster United'lı Victor Valdes'in "Dead leg", türkçe tercümesi "Ölü bacak" olan ciddi bir sakatlıkla boğuştuğu öğrenildi.

Dizi şişiyor, idmana bile çıkamıyor


Alınan bilgiye göre, Valdes bir süre antrenman yaptıktan sonra dizinde şişme meydana geliyor ve sakatlık düzelene kadar idman ya da maçlara çıkamıyor. Dolayısıyla düzenli bir futbol hayatı yaşayamıyor.

Yıllık 2.1 milyon euro istiyor

Beşiktaş'ın ciddi şekilde kendisiyle ilgilendiğini bilen tecrübeli isim Siyah Beyazlılardan yıllık 2.1 milyon euro talep ediyor. Ancak Beşiktaş, bu rakamı fazla buluyor ve özellikle dövizin yükselmesi sebebiyle oluşan kur farkından dolayı bu yükün altına girmek istemiyor.

Stepne Anders Lindegaard!

Yönetim, Valdes'in istediği rakamı çok bulurken, United'ın bir başka tecrübeli ismi Anders Lindegaard'a yöneldi. Danimarkalı kalecinin Beşiktaş'tan talebi ise Valdes'e oranla çok daha makul bir ücret oldu. 31 yaşındaki kaleci Beşiktaş'tan yıllık 1.3 milyon euro talep etti.

Slaven Bilic pusuda!

Lindegaard'ı, Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın da istediği ancak Londra ekibinin oyuncuya çok daha az ücret önermesi sebebiyle tecrübeli ismin biraz daha beklemem kararı aldığı öğrenildi.

Victor Valdes geçtiğimiz sezon devre arasında Barcelona'yla yollarını ayırdıktan sonra boştayken Manchester United'a imza atmış ancak, birinde sadeec 16 dakika olmak üzere iki maçta forma giymişti.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr ÖZEL


DEAD LEG nedir?


"Dead leg" oyuncunun dizinin üstündeki kas grubuna (bir başka oyuncudan) gelen darbe sonucu yaşanan iç kanamadır. 1'den 3'e kadar seviyelendirilmiştir ve 3. seviye sakatlığın en ciddi olduğu evredir. Bu sürecin tedavisi en az 12 hafta sürmekle beraber tedavi ve rehabilitasyon süreci iyi geçirillmediği durumda, kısa sürede yeniden yaşanma olasılığı çok yüksektir. Genellikle kalecilerde yaşanır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ