MENÜ

Akhisar Belediyespor meydan okudu

Akigolar'ın teknik patronu Cihat Arslan, Beşiktaş'ı İstanbul'da avlayan Trabzonspor'dan puan alabileceklerini dile getirdi. Genç teknik adam, "İyi savunma yapıyor iyi mücaedele ediyoruz. Trabzon'u yenmek hayal değil" diyerek meydan okudu.

Akhisar Belediyespor meydan okudu

Spor Toto Süper Lig’in 3’üncü haftasında Trabzonspor’a konuk olacak olan Akhisar Belediyespor’un teknik direktörü Cihat Arslan, rakiplerine meydan okudu. "Trabzonspor’u yenmek hayal değil" diyen genç teknik adam, "İyi hazırlanırsak, Trabzon’dan başımız dik döneriz. İyi savunma yapıyor, iyi mücadele ediyoruz. Koşu mesafesinde liderliğe oynuyoruz. Ancak sezon başı itibariyle, pek çok takım gibi eksiklerimiz var. Milli maç nedeniyle lige verilecek arada bu eksikleri giderebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

'Transfer çalışmalrı sürüyor'

Özellikle antrenman eksiği bulunan Rodalelga, Bruno ve Mervan’ın fiziksel olarak arkadaşlarını yakalamaları halinde takıma büyük katkı vereceğini sözlerine ekleyen Cihat Arslan, transfer çalışmalarının sürdüğünü de söyledi. Cihat Arslan, şöyle devam etti: "Bünyemize ve bütçemize uygun olduğu taktirde 2 transfer yapmak istiyoruz. Tesbit ettiğimiz oyuncularla yöneticilerimiz görüşmelerini sürdürüyor. Bu aşamada isimlerini ve mevkilerini açıklamak istemiyorum. Anlaşma sağlandığında kamuoyu ile paylaşırız."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ