MENÜ

Adanspor'da Arın hata istemiyor

Şanlıurfaspor beraberliğinin ardından sahasında Göztepe'ye mağlup olan Turuncu-Beyazlılar, Giresun maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor. İdmanı sık sık durduran teknik direktör Eyüp Arın, öğrencilerini uyarılarda buludu.

Adanspor'da Arın hata istemiyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile sürdürüyor. Teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde antrenmanlarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yapan Turuncu-Beyazlı ekipte Göztepe maçında kırmızı kart gören Cem Özdemir dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Antrenman öncesi futbolcularına Giresunspor ile ilgili bilgiler aktaran teknik patron Arın, antrenman boyuncada çalışmayı durdurarak futbolcuları ile yakından ilgilendi.

'İlk kez kırmızı gördüm'
Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Cem Özdemir, Göztepe karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak haksız bir kart gördüğünü ifade etti. İlk kez kırımızı kart gördüğünü belirten Cem,"Pozisyon esnasında şahsıma edilen ağır küfürler vardı. Saha içinde tartışırken arkamdan bir darbe aldım. Fakat bu hareket görülmedi. İnsanlar sadece benim sinirlenip rakip oyuncunun boğazını sıktığımı düşünüyor" dedi.

'Telafi etmek istiyoruz'

Adanaspor’un genç futbolcusu Sabit Hakan Yılmaz, Göztepe maçında takım olarak kötü futbol oynadıklarını ve kaybettikleri için üzgün olduğunu vurguladı. Sabit Hakan, kaybetmeye tahammül edemeyen bir yapısı olduğunu ifade ederek, "Geride kalan Göztepe karşılaşmasından takım olarak gereken dersleri çıkardık. Giresunspor karşılaşmasına odaklanmış durumdayız. İyi hazırlanıp iyi çalışıp sahadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ