MENÜ

Yıldırım - Ataman gerginliği yeni boyut kazandı

Fenerbahçeli yönetici Murat Özaydınlı, Aziz Yıldırım-Ergin Ataman arasındaki demeç savaşlarına katılarak Ataman'a cevap verdi.

Yıldırım - Ataman gerginliği yeni boyut kazandı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün CNN Türk kanalında katıldığı programda Galatasaray Basketbol Takımı ve A Milli Basketbol Takımı antrenörü Ergin Ataman hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Milli takım çalıştıran antrenörün kulüp takımı çalıştırmasına karşıyım. Ergin Ataman vatan görevi yapıyorum demiş. İtalya'ya gidip kamp yapmasınlar. Gidip Hakkari'de Diyarbakır'da görev yapsınlar. Milli takımlara gidip de milli takımları kullanmak yok" sözleriyle eleştirdi.

Ataman'dan cevap gecikmedi


Ergin Ataman, Fenerbahçe Başkanı'nın bu açıklamalarına Beyaz TV'de yayınlanan bir programda yanıt verdi. Ataman, "Benim gündemimde Aziz Yıldırım yok, Milli takım var. Eminim Türk halkının da gündeminde, Türk basketbol takımının ilk 5'e girmesi ve Olimpiyatlar'a katılması var. Benim gündemimde ne Galatasaray ne Fenerbahçe yok, Milli takım var." dedi.

Aziz Yıldırım: Ibrahimovic "Sadece Fener'e gelirim" dedi

"Aziz Yıldırım benim muhattabım değil"

Yıldırım'ın açıklamarı hakkında sözlerine devam eden milli takım antrenörü, "Demagoji yapmasın, kimse demagoji yapmasın. Türkiye'ye hizmet etmek için görev yapıyoruz. Bize verildi bu görev, biz yapıyoruz. Türk Milli Takımı'nda Türkiye'ye hizmet için çok yorucu bir çalışma içerisindeyiz. Galatasaray ile Fenerbahçe'ye karşı oynarız, o zaman bu sözler olur. Fenerbahçe Kulübü Başkanı benim muhatabım değil." ifadelerini kullandı.

Tartışmaya yeni boyut kazandı

Sarı Lacivertli kulübün yöneticisi Murat Özaydınlı, Ergin Ataman'ın Aziz Yıldırım'a verdiği cevaba karşılık verdi. Özaydınlı twitter hesabından şu açıklamaları yaptı: Ataman , Fenerbahçe Başkanı senin muhatabın değil, senin yerin belli... @erginataman hesabı gerçek hesap mıdır? Doğru olduğunu zannetmiyorum, zira bir tane bile Ay-Yıldızlı fotograf göremedim!

Haberin Devamı
YORUM YAZ