MENÜ

'Göztepe sadece bir kazaydı'

Sezona iyi bir başlangıç yapamayan takımlar arasında yer alan Adanaspor, İzmir temsilcisi karşısında aldıkları yenilgiyi dert etmiyor. Teknik direktör Eyüp Arın, "Giresunspor deplasmanına puan almaya gideceğiz" dedi.

'Göztepe sadece bir kazaydı'

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un teknik direktörü Eyüp Arın, sahalarında 2-0 yenildikleri Göztepe maçını "kaza" olarak değerlendirerek gelecek haftalarda daha iyi oynayacaklarını bildirdi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada görüşlerine yer verilen Arın, Göztepe karşılaşmasında kötü oyun ve mücadelenin mağlubiyeti de beraberinde getirdiğini belirtti. Karşılaşmada kendilerini desteklemekten vazgeçmeyen taraftara teşekkür eden Arın, "Bizim açımızdan Göztepe maçı bir kazaydı. Göztepe karşılaşmasının ardından gerçekleştirilen ilk antrenmanda futbolcularımız ile toplantı yaptık. Toplantıda hatalarımızı konuştuk, futbolcularımız da hatalarını biliyor" ifadelerini kullandı.


Foguinho çok mutlu


Gelecek hafta oynanacak Giresunspor maçına dikkati çeken Arın, "Ligde kolay maç yok. Giresunspor ile kampta hazırlık maçı oynadık. Giresunspor deplasmanına puan almaya gideceğiz" değerlendirmesinde bulundu. Adanaspor’un Brezilyalı oyuncusu Renan Foguinho ise Adana’ya çabuk uyum sağladığını ve Turuncu-Beyazlı takıma geldiği için mutlu olduğunu kaydetti. Göztepe maçındaki kötü sonucun üzüntüsünü yaşadıklarını belirten
Foguinho, ligin zor ve sert olduğunu oynadıkları iki karşılaşmada gördüğünü bildirdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ