MENÜ

Hikmet Karaman: Zemin harikaydı ama...

Çaykur Rize'nin hocası Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçı sonrası konuştu.

Hikmet Karaman: Zemin harikaydı ama...

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci haftasında sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile 1-1'lik skorla berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör Hikmet Karaman çarpıcı açıklamalar yaptı.

Zemin konusu

Yayıncı kuruluşa demeç veren Karadeniz ekibinin hocası, "Kale arkalarında 4 panel var. 500 bin Euro'ya yakın. Bir Fenerbahçe'de var, bir de bizde var. Zeminimiz harikaydı. Kamptan döndük zemin bu hale gelmiş. Çok kızdık kim maç yaptı diye. Çay mevsiminde bacalardan çıkanlar bozdu sanırım. Bu kadar emek ve para harcanan bir zeminin iki haftada bu hale gelmesi imkansız, bunun bilgisini vereyim" dedi.

'Kweuke karakter gösterdi'

Karaman, "Maçtan önce teknik ekiple konuştu penaltı olursa kim atacak diye. Penaltı olursa karar veririz anlaştık. Takıma bunu anlattım. Bugün Kweuke'ye at dedim, fakat atmadı. Deniz'in atmasını istedi, ortaya karakter koydu. Takımdaki arkadaşlığın geliştiğini gördüm. Deniz kaçırdı. Kaçırabilir. Kweuke de kaçırabilirdi. Takımın bütünlüğü burada önemli" ifadelerini kullandı.

'Oyuncularımı tebrik ediyorum'

Deneyimli teknik patron, "Büyük takımlar kötü oynasalar da atağa çıkınca golü atıyorlar. Van Persie'ye 2 top gitti birinde döndü vurdu gol. Kulübeye bakıyorsun hamle şansları var. Belki penaltıyı atsak skor lehimize gelişebilirdi. Genel olarak iyi oynadık. İki maçta 4 puan iyi başlangıç yaptık. İyi oynadık, iyi mücadele ettik. Tabii ki eksiklerimiz var. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Üstüne koyarak gitmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ