MENÜ

Burası Samsun: 3-3

İlk haftanın flaş takımları Samsunspor ile Adana Demirspor'un müthiş düellosundan gülen çıkmadı. Osman Özköylü'nün takımı 3-1 öne geçti. Ancak Karadeniz ekibi pes etmedi, son dakika golüyle skoru 3-3'e getirdi. Taraftarın koreografisi ise Türkiye'yi mest etti.

Burası Samsun: 3-3

19 Mayıs Stadı’ndaki gol yağmurunda kazanan çıkmadı. 3- 1’den maçı çeviren Samsunspor, güçlü rakibi Adana Demirspor’la 3-3 berabere kaldı. “Şehidim emanetin şerefimizdir” pankartı ile Samsunlu şehidin ailesine destek veren taraftarlar, maç boyunca terörü lanetledi. Akdeniz temsilcisinin baskılı oyunu golü erken getirdi. 3’te Ahmet Burak soldan ortaladı Pote, yükseldi kafayı vurdu: 0-1. 7’de Murat’ın hatalı pasını kovalayan Pote, bu kez topu boş kaleye gönderemedi. 10’da Kone, defansın arkasına sarkan Musa Aydın’ı gördü. Kaleci Oğuz’un ceza sahası dışına çıkıp uzaklaştırdığı topu önünde bulan Ofoedu, skoru eşitledi: 1-1. 11’de Samsun savunması orta alandan topu kalecilerine yolladı. Furkan meşin yuvarlağı ayağından açınca, Pote farkı skoru 1-2’ye taşıyan golü attı.

Son söz Mustafa’dan

İki değişikliği ilk yarıda yapmak zorunda kalan Samsunspor, ikinci yarıya baskılı başladı. ilk 45’te yıldırım hızı ile golleri bulan Adana Demirspor ise bu yarıda da savunma güvenliğini elden bırakmadı. Presle rakipten kapılan toplarla rakip kalede gol pozisyonları yarattı. 56’da Hüseyin ortaladı, bu kez Attamah vurdu: 1-3. 80’de Ofeodu’nun golüyle oyuna tutunan ev sahibi, bu dakikadan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. 90 artı 3’te Mustafa Sevgi muhteşem bir gole imza atıp, takımını beraberliğe taşıyan isim oldu.

Kırılma anı

Osman Özköylü’nün, 3-1’in rahatlığı ile yaptığı değişiklikler, takımının direncini kırdı. Bu futbolcuların oyuna ısınması uzayınca, Samsunspor aradığı golleri bulup, skoru eşitledi.

Maçın adamı Ofoedu
Samsunspor adına oyundan düşmeyen tek isim olan Ofoedu, maça damga vurdu. Attğı iki golle 1 puanda katkısı büyüktü.

Hüseyin Sakarya

Haberin Devamı
YORUM YAZ