MENÜ

Antalyaspor'dan dev transfer

Antalyaspor, Cezayir milli takımının kalesini koruyan Raish M'bolhi'yi transfer etti.

Antalyaspor'dan dev transfer

Spor Toto Süper Lig'de iki haftada 6 puan kazanarak adından söz ettiren Antalyaspor'da bu sezon 13'üncü transferini gerçekleştirdi. Antalyaspor, yaz transfer döneminin bitimine 1 hafta kala, 29 yaşındaki kaleci M'bolhi'yi renklerine bağladı. Başkan Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen törende ilk iki haftayı galibiyetle tamamladıkları için mutlu olduklarını, galibiyet serisinin devamını istediklerini söyledi. Daha önce Raish M'bolhi ile görüştüklerini ve anlaşma sağlanmasına rağmen transferi beklemeye aldıklarını anlatan Gencer, TFF'nin yabancı transferine ilişkin baremleri yarıya düşürmesi sonrası kaleci transferine ağırlık verdiklerini belirtti. Mbolhi'nin son dünya kupasında Cezayir milli takımında en iyi üç kaleciden biri olarak gösterildiğine dikkati çeken Başkan Gencer, 'Reis' diye seslendiği M'bolhi'nin sözleşme imza töreninde, "Haftaya Raish M'bolhi ile başladık. Devamı gelecek" dedi.^

'İNGİLTERE VE TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELDİ'

M'bolhi ise iddialı ve üst düzey performans veremeye çalışan bir kulüp olduğu için Antalyaspor'u tercih ettiğini kaydetti. Antalyaspor'da üst düzey sezon geçirmek istediğini vurgulayan M'bolhi, “Özellikle İngiltere ve Türkiye'den 4-5 kulübün yakın teması, teklifi oldu. Ama haziran ayında geldiğimde o sıcaklığı gördüğüm ve başkanla tanıştığım için bana en uygun yerin Antalyaspor olduğuna kanaat getirdiğim. Antalyaspor'a gelmekten mutluyum" diye konuştu.

Antalya, Guilherme’yi istiyor

ETO'O MUTLULUĞU VE FORMA İSTEĞİ

Antalyaspor'un büyük bir transfer politikası uyguladığını ve önemli futbolcuları kadrosuna kattığını aktaran M'bolhi, Samuel Eto'o transferinin spor dünyasında yankı uyandırdığını söyledi. Eto'o ile oynamaktan mutlu olduğunu söyleyen M'bolhi, “Güzel galibiyetlere ben de bir şeyler katarak galibiyet serisine devam etmek isterim. Benim tek isteğim Antalyaspor formasını giyerek, oynamaya başlamak" dedi. Başkan Gencer'in Gençlerbirliği maçında Fornezzi'nin kurtarışını hatırlatarak, “Bu saatten sonra Fornezzi'den formayı zor kapar sanırım" sözlerine M'bolhi, “Bakarız, çalışmayla olur her şey" karşılığını verdi.

3 YILLIK İMZA

M'bolhi, daha sonra kendisini 3 yıllığına kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. M'bolhi Antalyaspor formasıyla poz verdi.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ