MENÜ

Rize'ye kaderin oyunu

Çaykur Rizespor'da yaşanan penaltı krizi, Fenerbahçe maçıyla farklı bir boyut kazandı.

Rize'ye kaderin oyunu

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Çaykur Rizespor, Fenerbahçe'yle karşı karşıya geldi. Sarı Lacivertliler, 18 dakikada van Persie ile 1-0 öne geçti. Çaykur Rizespor bu golden sonra ataklarını sıklaştırdı. 31. dakikada Nani'nin geri pası hatalı olunca araya giren Kweuke, ceza alanına koşu yapan Ahmet İlhan'a pasını attı. Ahmet İlhan, sol direğe oldukça yakın bir noktada Volkan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve hakem Cüneyt Çakır, beyaz noktayı gösterdi.

Gençlerbirliği maçında penaltı kavgası!


Çaykur Rizespor'da, Gençlerbirliği ile oynanan ilk maçta penaltı krizi yaşanmıştı. Karadeniz ekibi penaltı kazanmış, Hikmet Karaman Sercan Kaya'nın penaltıyı kullanmasını istemişti. Ancak Kweuke, Karaman'ı dinlememiş ve topu alıp penaltıyı kendisi gole çevirmişti. Kamerunlu futbolcu, golden sonra Karaman'a tepki göstermiş, tecrübeli teknik adam da maç sonunda disiplinsiz davrananlara cezalarının olacaklarını ifade etmişti. Bu tartışma hafta içerisinde spor basınında büyük yankı uyandırmıştı. Kweuke de bir basın toplantısı düzenleyerek yaşananlardan ötürü özür dilemişti.



Kweuke, Deniz'e bıraktı


Fenerbahçe maçında da penaltı kazanan Çaykur Rizespor'da, atışı gerçekleştirmek için kimin geleceği merakla beklendi. Bu arada Kweuke, Deniz'e topu bıraktı. Bu hareket takım arkadaşları tarafından alkışla karşılandı. 32'de Deniz Kadah şutunu çekti ancak kaleci Volkan Demirel, gole izin vermedi.

Kim kullanacak?


Kweuke'nin geçen hafta penaltıyı gole çevirmesi, Deniz Kadah'ın da Fenerbahçe karşısında penaltıyı kaçırması bundan sonra, Çaykur Rizespor'da penaltıları kimin atacağı konusunda merak uyandırdı.

Çaykur Rizespor 1-1 Fenerbahçe

Haberin Devamı
YORUM YAZ