MENÜ

Eskişehirspor 4-2 Medicana Sivasspor

Süper Lig'de Eskişehirspor evinde Medicana Sivasspor'u Gekas'ın golleriyle geçti: 4-2. Gekas hat-trick yaparak gecenin yıldızı oldu. Eskişehir'in diğer golünü Kaan Kanak atarken, Sivasspor'un golleri Abalo ve Batuhan'dan geldi.

Eskişehirspor 4-2 Medicana Sivasspor

Süper Lig’de Anadolu’nun iki güçlü temsilcisinin hedefi sahadan puansız ayrılmamaktı. Konuk ekip Sivasspor rakibine oranla daha moralliydi. Çünkü Galatasaray’ı evinde elinden kaçırmış ve aldığı beraberliğe üzülecek kadar etkili bir futbol oynamıştı. Eskişehirspor ise Kadıköy’de kaybetti ama ezilmedi.

Hızlı başlayan Eskişehir oldu. 9. dakikada gelişen ev sahibi atağında Gekas, savunmanın hatasını affetmedi ve ustaca bir vuruşla Eskişehirspor’u öne geçirdi: 1-0. Tam Sivas oyunu dengeledi derken Eskişehirspor’un 2. golü geldi. 21’de Kaan yerden bir vuruşla fileleri havalandırdı: 2-0. Sivasspor’da Cicinho’nun ilk bindirmesi ve ilk ortası 44’teydi, bunu söylemem yeterli Yiğidolar için sanırım.

Sivas aldanmış!


İkinci yarıya Sergen Yalçın, Adem ve Hakan Özmert’i alıp yerlerine Mehdi ve Abalo’yu başladı. Ancak oyuna golle başlayan yine Eskişehir oldu. 47’de Yekta’nın hatasını affettmeyen Gekas takımının 3 kendisinin 2. golünü attı: 3-0. 60’ta Cicinho’nun ön direğe yaptığı ortayı Abalo kafayla kaleye yolladı: 3-1. 65’teki karambolde Batuhan farkı bire indirdi: 3-2. Fark bire inince aklı başına gelen Eskişehir’de 69’da Lawal’ın asistini yerden bir vuruşla değerlendirdi: 4-2. Şu bir gerçek ki Galatasaray maçı Sivas’ı aldatmış.

90+ Tunç Kayacı

Haberin Devamı
YORUM YAZ