MENÜ

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ligin ilk haftasında Eskişehir'i mağlup eden Fenerbahçe, bu akşam Rize'ye konuk oluyor. Geçtiğimiz sezon deplasman dönüşü silahlı saldırıya uğrayan Sarı-Lacivertliler bu kez sıkı güvenlik önlemleriyle korunuyor.

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Transferin şampiyonu Fenerbahçe, ligin ikinci haftasında zorlu Rize deplasmanına çıkıyor. Sarı-Lacivertliler, ligin ilk haftasında taraftarı önünde Eskişehir’i 2-0 yenerek sezona 3 puanla başlamıştı. Kanarya, bu akşam da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz sezon 5-1’lik galibiyetin ardından Rize deplasmanı dönüşünde Trabzon’da silahlı saldırıya uğrayan Sarı-Lacivertliler, bu kez çok daha sıkı korunuyor. Emniyet güçleri Fenerbahçe için yoğun güvenlik önlemleri aldı. Fenerbahçe kafilesi tedbir amaçlı olarak maçın ardından geceyi Rize’de geçirip, yarın gündüz vakti Trabzon Havalimanı’na doğru yola çıkacak.

Rize’nin korkusu yok

Çaykur Rizespor, ligin ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanında 3-2 kazansa da Kweuke ile Hikmet Karaman arasında yaşanan kriz nedeniyle 3 puanın tadını çıkaramadı. Yönetimin araya girmesiyle Kweuke hocasından özür diledi, sorun tatlıya bağlandı. Önemli transferlerle sezona iddialı başlayan Mavi-Yeşilliler’in güçlü rakibinden korkusu yok. Rize’nin parolası belli: Fenerbahçe’yi yen, 2’de 2 yap...

‘Kendimize güveniyoruz’

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Zorlu karşılaşmada büyük bir taraftar desteği beklediklerini dile getiren Ferah, “Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanında kazanarak sezona moralli başladık. Şimdi de ligin en flaş transferlerini yapan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Fenerbahçe’ye karşı oynayacağız. Kendimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu arada Rizespor’un maçlarını oynadığı Yeni Şehir Stadı’nın adı, yapılan sponsorluk anlaşması sonrası Çaykur Didi Stadı oldu.

ÇAYKUR RİZESPOR: İtandje, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Robin Yalçın, Koray, Sercan Kaya, Deniz Kadah, Ahmet İlhan, Kweuke
FENERBAHÇE:Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Josef, Meireles, Diego (Ozan), Nani, Sow (Van Persie), Fernandao
SAAT: 21.45
YAYIN: Lig TV
HAKEM:Cüneyt Çakır

Haberin Devamı
YORUM YAZ