MENÜ

Tam 8 Galatasaraylı!

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam oynanan Kasımpaşa - Medipol Başakşehir mücadelesinde sahada ve kulübedeki oyuncular arasında Galatasaray forması giymiş tam 8 futbolcu vardı. Futbolcular dışında, Başakşehir antrenörü Abdullah Avcı da 2004 yılında Galatasaray 21 yaş altı takımını çalıştırmıştı.

Tam 8 Galatasaraylı!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa, Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ederken, sahadaki ve kulübedeki oyunculardan 8 tanesi Galatasaray geçmişine sahipti.

6'sı Başakşehir'den...

Lige 2'de sıfır yaparak başlayan ve geçtiğimiz sezonu mumla arayan Başakşehir'de tam 6 Galatasaray geçmişi olan oyuncu vardı.

Defansın göbeğinde Yalçın Ayhan, 2005 yılında İstanbulspor'dan gelmiş, 2006 yılında ise Kayseri Erciyesspor'a transfer olmuştu.

Sağ ve sol bek mevkilerinde yer alan Uğur Uçar ve Ferhat Öztorun ise yine Galatasaray altyapısından çıkmış, takımda forma giymiş ancak Ferhat 2007'de, Uğur da 2010'da takımdan ayrılmıştı.

En eski Emre Belözoğlu...

2008'de çok tartışılacak bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan ve geçtiğimiz sezon yolların ayrıldığı Emre Belözoğlu da Galatasaray altyapısının ürünü... O da takımdan 2001/2002 sezonu başı ayrılmış ve Inter'in yolunu tutmuştu.

Ufuk, Başakşehir'de de kulübede...

2014 yazında Başakşehir'e transfer olan Ufuk Ceylan da uzun zaman Sarı Kırmızılı takımın bir parçası olmuş ancak kulübedeye mahkum kalmıştı.

Yeni sağ bek Rodriguez!

Trabzon maçı Batdal'ın sonu olmuştu

2010 yılının başında Bucaspor'dan büyük umutlarla alınan ancak bir türlü istenen seviyeye ulaşamayan Mehmet Batdal da dün Cikalleschi'nin yerine oyuna dahil olsa da etkili olamayan isimlerdendi. Fatih Terim döneminde TT Arena'da Trabzonspor maçında kaçırdığı golden sonra bileti kesilmişti.

Kasımpaşa'da 2 oyuncu

Ev sahibi Kasımpaşa'da ise 2 eski Gaalatsaarylı vardı. Aydın Yılmaz ve Veysel Sarı...

Veysel, 2013/2014 sezonu devre arasında Eskişehirspor'dan sağ bek mevkiindeki sorunu çözmek için transfer edilmiş ancak hayal kırıklığı yaratmıştı.

Aydın Yılmaz Konyaspor maçıyla hatırlanıyor

Galatasaray'dan bu sezon başı ayrılan, 2005/2006 sezonunda Konyaspor maçında son dakşkada attığı golle şampiyonlukta pay sahibi isimlerden olan Aydın Yılmaz ise o tarihten sonra camianın desteğinde rağmen gelişim gösteremedi ve hep kulübede kaldı.

Zaman zaman iyi işler çıkarsa da bir sürekliliği hiç olmadı. Kasımpaşa da dün akşamın vasat isimlerindendi.

Ve Abdullah Avcı

Saha ve kulübedeki futbolcuların dışında, Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı da 2004 yılında Galatasaray 21 yaş altı genç takımını çalıştırmıştı.

Hakan Ateşler

Haberin Devamı
YORUM YAZ