MENÜ

Samuel Holmen resmen Konyaspor'da

Torku Konyaspor, Fenerbahçe'den Samuel Holmen'i bir yıllığına kadrosuna kattı.

Samuel Holmen resmen Konyaspor'da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, Fenerbahçeli futbolcu Samuel Holmen'i bir yıllığına kiraladığını resmen açıkladı. Holmen için Konya Büyükşehir Torku Arena Stadı'nda bir imza töreni düzenlendi.

İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve önemli katkılar sağlayacağına inandıkları Samuel Holmen ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, "Kendisini Türk futbol camiası yakından tanıyor. Bugüne kadar oynadığı kulüplerde önemli işler yapan Samuel Holmen, daha iyi bir performansı kulübümüzde sergileyeceğine ve başarılı olacağına inanıyoruz. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyor, Samuel Holmen'e 'Hoşgeldin' diyoruz" dedi.

Baydar'ın ardından söz alan İkinci Başkan Fatih Yılmaz da yaptığı konuşmada, "Kulüp olarak yeni sezonda başarılı olma adına önemli transferler yapıyoruz. Spor kamuoyunun ve camiamızın yakından tanıdığı Samuel Holmen arkadaşımızı renklerimize bağladık. Örnek kişiliği ve oynadığı takımlardaki profesyonelliği ile takdir ettiğimiz bir isim olan Holmen'i daha öncceki yıllarda da transfer etmek istemiştik ama nasip bugüneymiş. Kendisini kadromuza kattığımız için çok mutluyuz. Geçen sezon iyi bir performans sergilemişti. İnşallah bizde daha da iyisini yapacak. Samuel Holmen'in takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz" derken, Fenerbahçe Kulübü ile yapılan anlaşmada Samuel Holmen'in kendilerine karşı oynamaması konusunda bir kısıtlamanın olmadığını da sözlerine ekledi.

'Başka teklifler de vardı'

Sözlerine 'Burada olduğum için çok mutluyum' diyerek başlayan Samuel Holmen ise, "Başka takımlardan da teklifler vardı. Transferin sonuçlanması için Fenerbahçe'nin kararını bekledik. Benim için en iyi tercihin Konyaspor olacağına inandığım için buraya geldim. Uzun yıllar Konyaspor'a hizmet vermek istiyorum. Aykut hoca ile çalışacağım içinde heyecanlıyım. Beni kendisi Fenerbahçe'ye istemişti. Ama birlikte çalışma fırsatı bulamadık. Şimdi Aykut Hoca ile çalışacağım ve bir an önce antrenmanlarda yer almak için sabırsızlanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

Taraftarların kendisini havaalanında karşılamasının hoş bir sürpriz olduğunu da sözlerine ekleyen Samuel Holmen, "Kendilerine büyük jestten dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye'de herkes beni tanıyor. Bir Messi değilim ama takıma katkı sağlamak için her şeyimi ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Samuel Holmen kendisini 1 yıllığına Torku Konyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzalarken, yeni sezonda giyeceği 6 numaralı Holmen yazılı forma ile basın mensuplarına poz verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ