MENÜ

Samsunspor'a forma sponsoru

Yaşadığı mali sıkıntıya rağmen son iki sezondur Play-Off finalinde kaybederek Süper Lig'in kapısından dönen Samsunspor, 'Tozlu.com'la forma sponsorluk anlaşması sağladı.

Samsunspor'a forma sponsoru

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un 2015-2016 sezonu forma sponsoru ’Tozlu.com’ oldu. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen sponsorluk anlaşma törenine Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, ’Tozlu.com’ firmasının sahibi Hüseyin Tozlu ve Samsunsporlu yöneticiler katıldı. Samsunspor ile 2015-2016 sezonu için forma sırt reklam anlaşması yapan ’Tozlu.com’ kulübe 300 bin TL aktaracak. Anlaşma hakkında bilgi veren Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, "Samsunspor zor bir süreçten geçiyor. En büyük güvencemiz bu şehrin bu takıma sahip çıkması. 2015-2016 sezonu başladığından beri de sürekli şehirden yönetimimize ve kulübümüze ciddi anlamda destekler geliyor. Bu desteklerden bir tanesi de ’Tozlu.com’un sahibi Hüseyin Tozlu. Formalarımızın sırt reklam sponsorluğunun yanında çok ciddi anlamda geçen sezon katkılarda da bulunmuşlardı" dedi.

300 bin TL'lik anlaşma
Tozlu'nun hem formaların sırt sponsorluğunda hem de reklam panolarında ciddi anlamda destekler verdiğinin altını çizen Tutu, şunları söyledi: "Bu destekler kulübümüze artarak devam eder. Bu destekler olduğu müddetçe Samsunspor daha güçlü olacak. Bu sene forma tasarımlarımızdan bütün tasarımlarımıza kadar ’Tozlu.com’ bize çok ciddi katkıda bulunuyor. ’Tozlu.com’ ile 300 bin TL karşılığında sözleşme imzaladık. Biz o parayı belirlerken sadece sırt reklamı değil, Samsunspor’un sorunlarına çözümüne katkı olsun diye bu rakamın üzerinde uzlaştık."

Olağanüstü genel kurul kararı

Samsunspor’un isim hakkı konusunda yetki almak için Eylül ayında olağanüstü genel kurul kararı aldığını belirten Başkan Tutu, "Biz 2010-2011 sezonunda isim hakkı ile ilgili yetki almıştık. Şu anda da Eylül ayında bir olağanüstü genel kurulu kararı alacağız. Bu genel kurul kararında isim hakkı ile ilgili yetki alacağız. Samsunspor Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda tüm Türkiye’de ve dünyada örnekleri olduğu gibi böyle bir projeyi düşünüyoruz. Kulübümüzün menfaati yönünde alınacak bir karar ve ciddi anlamda bir katkı sağlayacaktır" diye konuştu.


Hedef direkt Süper Lig

Birçok kulübün kendilerine ulaştığını fakat Samsunlu olmalarından dolayı Samsunspor ile reklam anlaşmasına vardıklarını ifade eden ’Tozlu.com’un sahibi Hüseyin Tozlu, "Bu yönetim geldiğinden beri reklam konusunda anlaştık. Burada olmamızın sebebi bu yönetime inanmış olmamızdır. Sportif başarının yanında kulübün temel değerlerine, etik kurallarına her türlü değerlere bağlı bir yönetim kadrosu gördüğüm için bende onların yanında yer alıyorum. İnşallah bizde Samsunspor ile beraber ulusal bir marka olma yolunda ilerliyoruz. Bu kulüp gelecek yıllarda Avrupa da kupalar için mücadele edecek. Ben bunların hepsinin bir fetret devri olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu sene Play-Off’lara kalmadan Süper Lig’e çıkarız. Samsunspor ile bu sezon sırt reklam anlaşması yaptık. Kulüp Süper Lig’e çıktığı zaman isim hakkı ile ilgili görüşmek isteriz. Şu anda Süper Lig’de bazı takımların bile sırt reklamı yok. Bize bazı takımlar ulaşıyor ama biz Samsunlu ve Samsunsporlu olduğumuz için kulübümüzle anlaştık" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Samsunspor Kulübü Bakanı Erkut Tutu ile ’Tozlu.com’un sahibi Hüseyin Tozlu forma reklam sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ