MENÜ

'Sivasspor'u uçurur'

Yunanistan'ın önde gelen gazetelerinden Sportday muhabiri Antonis Oikonomidis, Yiğido'nun yeni golcüsü Barrales'i yorumladı: Sivasspor'u uçurur.

'Sivasspor'u uçurur'

Sivasspor, transferde uzun süren sessizliğini bu hafta bozdu. Yekta ve John Boye’u kadrosuna katarak takımı güçlendiren Yiğidolar, asıl bombayı ise Asteras’la Yunanistan liginde gol krallığı yaşayan Jeronimo Barrales’i transfer ederek patlattı.

17 kez fileleri sarsıp birçok takımı peşine takan 29 yaşındaki Arjantinli forvetin Süper Lig’de nasıl bir performans sergileyeceği merak edilirken Yiğidolar’ın yeni golcüsünü Yunanistan’ın önde gelen spor gazetelerinden Sportday’in usta muhabiri Antonis Oikonomidis’e sorduk. Sivasspor’un çok güçlü bir forvet aldığına dikkat çeken Oikonomidis şunları söyledi:

Fizik olarak hazır


Gücüyle önplana çıkan bir forvet. Hatta geçen sezon Yunanistan’ın en güçlü forvetlerinden biriydi. Bu gücünü özellikle hava toplarında harika bir şekilde kullanabiliyor.

Asteras’ta onu besleyen iyi oyuncular vardı, bu da fark yaratmasında önemli etkendi. Eminim ki bu farkını Sivasspor’la Süper Lig’de de gösterecektir. Sezona hazır durumda. Fizik olarak çok iyi. En önemli özelliği mücadeleci yapısı. Sahada takımının kazanması için savaşan ve her şeyi yapan bir oyuncu olduğundan kimsenin şüphesi olmasın.

Haberin Devamı
YORUM YAZ